Kesäduuniin

KESÄTYÖNHAKU PÄÄTTYNYT! Hakemuksia tuli yli 280, kesätyökutsut ovat lähteneet kesätyöpaikan saaneille. Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, välillä sähköpostit saattavat mennä sinne.

Täytä alla oleva hakemus huolellisesti ja varmista, että olet täyttänyt jokaisen kohdan. Huomioimme vain tätä kautta määräaikana tulleet hakemukset. Hakuaika on 1.2.-10.3.2024. 

Hämeenlinnan kesätyöllistämistä toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan nuorisopalveluiden kanssa. IkiOmatyö -kesätyöprojekti toteutetaan yhteistyössä Hauhon ja Rengon säästöpankkisäätiöiden sekä Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa. Myös Hattulan ja Janakkalan kuntien kanssa tehdään yhteistyötä ja muutama nuori työllistetään kuntien alueelle. Lammaspaimenien kesätyöt toteutetaan yhteistyössä Vanajavesikeskuksen kanssa ja Nuorten Visio - kesätiimin työt toteutetaan yhteistyössä Nuorten Visio -hankkeen kanssa.

Emme luovuta kesätyöhakemuksessa annettuja tietoja muihin tarkoituksiin. Käytämme niitä ainoastaan kesätyöllistämisprosessissa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kutsut työhaastatteluihin lähetämme 28.3. mennessä, tarkkailethan siis sähköpostiasi. HUOM! Jollakin on joskus mennyt kutsu roskapostiin, tarkkailethan myös sitä. Ilmoitamme täällä nettisivuillamme, kun olemme lähettäneet kutsut haastatteluihin.

Kiitos mielenkiinnosta 4H:n kesätöitä kohtaan!