Ilmoittautuminen kerhokaudelle 2023-24  alla olevalla lomakkeella.

Tervetuloa mukaan 4H-toimintaan!

Tarkemmat tiedot kerhoista kerhokuvauksista. 4H-kerhojen syyskausi starttaa syyskuun alussa, ellei kerhokuvauksessa toisin mainita.

Lisätietoja:

Jenni Kurkela,  Lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattori

jenni.kurkela@4h.fi , puh. 050 351 8307

Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutetaan riittävällä osallistujamäärällä. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa lapsen useampaan kerhoon. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Kerhomaksu on 40 euroa/ kerhokausi 2023-24. 

Kerhomaksuna toimii 4H-yhdistyksen jäsenmaksu TAI kerhokohtainen osallistumismaksu.

Jäsenmaksu on 40 € / jäsen / vuosi, eli jäsenmaksu on voimassa liittymisestä vuoden eteenpäin. Jos ilmoitatte, että lapsenne liittyy jäseneksi muistattehan käydä ilmoittautumisen jälkeen tekemässä jäseneksi ilmoittautumisen osoitteessa:  liity.4h.fi 

Jos et jostain syystä halua, että lapsi liittyy 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit maksaa vaihtoehtoisesti 40 euron kerhokohtaisen osallistumismaksun kerhokaudelta 2023-24.  Maksu on 40 € riippumatta siitä, missä vaiheessa kerhokautta lapsi tulee mukaan toimintaan.

4H-jäsenyys on vapaaehtoinen, kerhotoimintaan osallistuminen ei edellytä sitä. 4H-jäsenkortilla saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja.

Lapset ja nuoret ovat vakuutuksen piirissä 4H-toiminnassa.

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan

Ilmoitan lapsen seuraavaan/-viin kerhoon tai kerhoihin:

Hämeenlinna
Iittala
Renko
Hauho
Lammi
Tuulos
Hattula

Kerholaisen ja huoltajan tiedot

Käytämme tietoja ainostaan turvallisen kerhotoiminnan takaamiseksi ja kerhoviestimiseen. Emme luovuta niitä edelleen.

Kuvauslupa

Saako kerholainen esiintyä tai näkyä kerhoaiheisissa kuvissa, joita käytetään 4H-yhdistyksen makkinointiin ja tiedotukseen (sosiaalinen media, www-sivut, painotuotteet)

Kerhomaksu on 40 euroa/ kerhokausi 2023-24. 

Kerhomaksuna toimii 4H-yhdistyksen jäsenmaksu TAI kerhokohtainen osallistumismaksu.

Kerhomaksun suorittaminen

Ilmoita tässä kohtaa, JOS haluat jäsenyyden koko perheelle. (Perhejäsenyys on 85 € / perhe) 

Jos et halua, voit hypätä lomakkeen lähettämiseen.

Perhejäsenyyden halutessasi, kirjoita seuraavaan kenttään kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvien etu-ja sukunimet, myös huoltajat. Jos ilmoitat useita lapsia mukaan toimintaan, poimimme tässä mainitut muut lapset mukaan. Riittää siis, että jollakin lapsella on tässä nimettynä koko ruokakunta, mutta jokaisen lapsen tulee olla ilmoittautunut kerhoon, johon osallistuu.

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan ilmoittamasi tiedot oikeiksi. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittautumisesta ei tule erikseen sähköpostiviestiä, vaan kerhoilmoittautuminen on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" 

Jäseneksi pääset liittymään osoitteessa: liity.4h.fi

Kerhossa voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa, jonka jälkeen jatkamalla kerhossa käyntiä sitoutuu maksamaan laskun. Jäsenmaksusta (4H-liiitto lähettää laskun) lasku tulee kirjepostilla ja kerhokohtaisesta osallistumismaksusta (Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys lähettää laskun) tulee sähköpostilla. Lasku siis tulee joko sähköpostilla tai kirjepostilla riippuen siitä kumman vaihtoehdon olet valinnut. Laskut lähetään syyskuun jälkeen.

Lääkärintodistusta vastaan voidaan neuvotella takaisinmaksusta poikkeustilanteissa, emme kuitenkaan palauta alle 20 €:n summia.