Liity jäseneksi

Liittymällä 4H:n jäseneksi, pääset osallistumaan oman paikallisen yhdistyksesi monipuoliseen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. 

Lapsille 4H-harrastus tarkoittaa kerho- ja tapahtumatoimintaa, kuten esimerkiksi Safkasankareita tai kepparikerhoja sekä kesäleirejä. 

Nuorille 4H-harrastus tarjoaa mm. työllistymistä esim. kerhonohjauksen parissa, talous- ja työelämätaitojen oppimista tai oman 4H-yrityksen perustamista tuetusti.

Itse harrastustoiminnan lisäksi jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalta digitaaliselta jäsenkortiltasi, voit myös tarkistaa edut täältä.

Jäsenkortilta voit tarkiastaa ja muokata tietojasi. Perheen huoltajana voit tarkastella ja muokata kaikkien perheenjäsenten tietoja. 

Alla olevan painikkeen kautta pääset kirjautumaan jäsenkortillesi.

Jäsenmaksu 40 €
Perhejäsenmaksu 85 €

(Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien.)

Jäsenmaksukausi on jäseneksi liittymisestä yksi vuosi eteenpäin.

Jäseneksi pääset liittymään alla olevan painikkeen kautta.