4H-moottorikerho, 

4H-Motorteam since 2004

Hauhon moottorikerho, 4H Motorteam, on startannut jo vuonna 2004!

Kerho kokoontuu kerran viikossa Hauhon Portaantiellä, vuokrattuun autohalliin. 

Moottorikerho tarjoaa aktiivista tekemistä 12-17-vuotiaille nuorille auton korjaamisen, rakentamisen ja ajamisen parissa. Kerhotoiminnassa kehittyvät autojen mekaniikan tuntemus, autojen korjaustaidot ja ajotaito.

Toimintaa lähti käynnistämään vapaaehtoisaikuisohjaaja Perttu Sarkkola ja kerhon kummina toimi rallin maailmanmestari Timo Salonen. Perttu Sarkkola on palkittu 4H-Säätiön 4H-vapaaehtoisohjaajastipendillä. 

Viimeiset kymmenen vuotta 4H-moottorikerho on toiminut Teppo Kirjavaisen johdolla. Lisäksi vapaaehtoisohjaajina toimivat Juuso Alanoja, Valtteri Lappalainen ja Valtteri Vuorinen.

Kerhon toimintasuunnitelmaan kuului vahvasti kilpa-autoilu ja ralliautojen rakentelu on kerhon projekteja tänä päivänäkin. Ajaminen keskittyy jääradoille ja pelloille. 

Vuonna 2014 kerho juhli 10-vuotistoimintaansa ja sai ottaa vastaan lahjoituksena Suzuki Swift GTI Tropy kilpa-auton. Suzuki on kuuluu edelleen moottorikerhon kalustoon.  Auton lahjoittivat Hakeyhtymä Kankaanmäki Oy, Aluetalonmies A. Koskela Oy, Radio-TV Westerlund Oy, Maanrakennus Jalo Oy, Forssan Sisärakenne Oy, Koneurakointi I.Koskela Oy ja Jussi Kosonen.

Moottorikerho on yhteisöllinen paja, kerholaisten ja aikuisohjaajien lisäksi kerhoilloissa viihtyvät vanhat kerholaiset.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Tekemisen meininkiä hallilla, moottorikerho kokootuu torstai-iltaisin
Kerholla voi huoltaa, korjata ja tuunata kaikenlaisia ajoneuvoja
Ahveniston moottoriradalla, auto kuntoon ja radalle
Ahveniston moottoriradalla valmiina lähtöön
Jääradalla päästään harjoittamaan ajotaitoja