Osaava kerhonohjaaja- koulutus

Osaava kerhonohjaaja -koulutus 

Kevät 2023:

Osaava kerhonohjaaja:  

- la 2.9.2023, klo 9-15 

- la 16.9.2023, klo 9-15 

Koulutukset pidetään 4H-yhdistyksen toimistolla osoitteessa Vanajantie 10A, 13110 Hämeenlinna.

Koulutus on tarkoitettu kaikille ketkä haluavat oppia lasten ja nuorten ohjauksesta. Koulutuksessa käydään läpi hyvän ohjaajan ja toimivan kerho-/ohjauskerran piirteitä. Pohditaan mikä on leikin, toiminnan ja turvallisuuden merkitys sekä opitaan uusia leikkejä. Koulutuksesta saa valmiuksia ryhmätoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen.  

Osallistumismaksu 50 €  (sisältää lounaan molempina päivinä).

Koulutukset ovat maksuttomia 4H-kerhonohjaajille ja 4H-yhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mitä koulutuksessa tehdään?

Koulutuksessa edetään toiminnallisesti käytännön esimerkein, harjoitellaan ryhmässä toimimista ja ohjaajan eri rooleja sekä mm. pienien ristiriitatilanteiden ratkomista. Lisäksi suunnitellaan huippukiva kerhokerta, opitaan antamaan palautetta ja nautitaan lounas ja päiväkahvit.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Kurssin käyneiden on mahdollista työllistyä kerhonohjaajina 4H-yhdistyksessä.
  • Kurssista on hyötyä myös työnhaussa yleisesti.
  • Koulutuksesta saat todistuksen ja opintopisteitä (oman oppilaitoksen kanssa täytyy sopia miten opintopisteet on hyödynnettävissä juuri sinun koulutuksessasi)
  • 4H:n hyvät ryhmänohjausmateriaalit (Osaava kerhonohjaaja- opas ja/tai Hulina- opas)

Paikka:  4H-yhdistyksen toimisto, osoite Vanajantie 10 A, Hämeenlinna

Miten mukaan? Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoja: Jenni Kurkela, jenni.kurkela@4h.fi, puh. 050 351 8307

Ilmoittautuminen koulutukseen

Käytämme tietoja ainoastaan kyseisestä koulutuksesta viestimiseen, huomioimme tietosuojan, emmekä luovuta niitä eteenpäin.Henkilötiedot tarvitsemme, jotta saamme tehtyä henkilökohtaiset todistukset koulutuksen suorittajille.

Täytä kysyttävät tiedot huolellisesti. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ilmoittaudun seuraavaan/-viin koulutuksiin

Osallistumismaksu

Maksu on henkilöltä 50 € koulutus. Lasku tulee sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut tässä ilmoittautumisessa.

Koulutus on maksuton 4H-kerhonohjaajille sekä 4H-yhdistyksen uusille ja vanhoille jäsenille. Liittymällä siis jäseneksi nyt, maksat vain 4H-yhdistyksen jäsenmaksun 40 € (vuosi), joka toimii osallistumismaksunasi koulutukseen/-siin. Voit liittyä jäseneksi valitsemalla "Maksutapa" -kohdasta,että haluat liittyä jäseneksi.

Maksutapa

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan antamasi henkilötiedot oikeiksi ennen lomakkeen lähettämista. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeimmät kentät viestintää ajatellen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittautuminen on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä ei tule vahvistusta sähköpostiin.