Kerhot ja leirit

Kerhotoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää monipuolista kerhotoimintaa Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Järjestämme kouluvuoden aikana teemakerhoja Hämeenlinnan alueella keskustassa, Tuuloksessa, Lammilla, Hauholla, Iittalassa ja Rengossa. Hattulassa kerhoja järjestetään Parolassa, Nihattulassa ja Lepaalla.

Kerhokausi on syyskuusta toukokuuhun, poisluettuna koulujen loma-ajat. Kerhoja ovat ohjaamassa nuoret kerhonohjaajat yhdistyksen aikuisohjaajien tukemana ja ohjaamana.

Yhdistyksen kerhotoiminta suunnitellaan lukuvuosittain ja niihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Katso lähelläsi järjestettävät kerhot kerhotarjottimeltamme ja ilmoittaudu mukaan! 

Kesätoiminta⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kesällä Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kaiken ikäisille koululaisille mm. kivoja päiväleirejä, virkistävää kesätoimintaa, inspiroivia kädentaitoja, mukavan lapsiparkin, vauhdikkaan liikennepuiston ja paljon muuta!

Toimintaa järjestetään Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa.

Lomatoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää alakoululaisille lomatoimintaa Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät.

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.

Paikallista lasten vapaa-ajan harrastetoimintaa ja loma-ajan toimintaa tukee Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.