Avoimet työpaikat

(15.5.2024)

4H-toiminnanohjaaja (1-2 paikkaa)

Haemme syksyksi 2024 uusia 4H-toiminnanohjaajia lasten ja nuorten ryhmätoimintojen toteuttamiseen. Kerhotoimintoja järjestämme Hämeenlinnan keskustassa, Iittalassa, Rengossa, Hauholla, Lammilla, Tuuloksessa, Hattulassa ja Janakkalassa.

Työtehtäviin kuuluu mm. 4H-harrastekerhojen ohjaus ja nuorten ohjaajien opastaminen, koulujen kerhotoiminta, nuorten koulutukset sekä yhdistyksen muut tilaisuudet ja tapahtumat.  

Toiminnanohjaaja ohjaa itse ryhmiä ja toimii nuorten ohjaajien tukena käytännönläheisissä työtehtävissä. Työhön kuuluu ideointia, suunnittelua ja käytännön toteutus. Tyypillinen työpäivä saattaa koostua  toimistolla toimintojen suunnittelusta ja valmistelusta, koulun kerhon ohjaamisesta  ja illalla kokoontuvan harrastekerhon ohjaamisesta. 

Hakemamme ohjaaja on reipas ja joustava, mutta tarvittaessa jämäkkä. 

- Tuletko hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa ja teet työtä rohkeasti omalla persoonallasi?
- Haluatko ideoida ja innostaa, mutta ennen kaikkea tarttua toimeen ja tehdä 4H:n arvojen mukaista, lapsilähtöistä toimintaa!
- Ovatko kädentaidot, ruuanlaitto, leipominen, luonto tai vaikka mysteerit lähellä sydäntäsi? Tai omaatko jonkin muun erityistaidon? Tule jakamaan taitojasi lapsille ja nuorille!

Työsuhde on määräaikainen 15.8.2024 - 31.5.2025, myös oppisopimus/koulutussopimus on mahdollinen. Työtehtävä soveltuu erinomaisesti myös alanvaihtajalle.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Tarjoamme joustavan ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa on tilaa omille ideoille ja projekteille. Ohjaaja toimii yhdistyksen lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattorin alaisuudessa osana nuorisotoiminnan tiimiä. Työhön soveltuva koulutus tai kokemus lapsi- ja nuorisotyöstä katsotaan eduksi. 

Oma auto on välttämätön, koska työ on liikkuvaa, ja työpisteitä on useita yhdistyksen toimialueella. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus verottajan ohjeen mukaisesti.

Työsuhde: määräaikainen 15.8.2024-31.5.2025

Työaika: 20-30 h/vk tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Neuvonta-alan TES, 1045 euroa/kk (20h / vko)

----------------------------------------------

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä:
Lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattori Jenni Kurkela puh. 050 351 8307 tai jenni.kurkela@4h.fi 
Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:
viimeistään 9.6. jenni.kurkela@4h.fi 
Hakuprosessi: 
Hakuaika 15.5.-9.6.  Kutsuja haastatteluun laitamme jo hakuaikana. Työhaastattelut viimeistään viikolla 24. 

(30.4.2024)

Haemme NALLI - Next Action Level  -hankkeeseen määräaikaista

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Oletko tekevä ja reipasotteinen? Pidätkö nuorten parissa työskentelystä?  Monipuolinen ja luova tehtävä lisää nuorten aktiivisuutta ja osallisuutta.  Mainiossa tiimissä pääset mukaan rakentamaan nuorten hyvää ja aktiivista tulevaisuutta!

Hankkeelle on saatu alustava rahoituspäätös Linnaseutu ry:ltä ajalle 1.5.2024 - 31.7.2026. 

NALLI-hankkeen keskiössä on uudentyyppinen tapahtumantuottamiseen liittyvä yhteistoiminta nuorten kanssa. Toiminta sisältää kouluyhteistyötä, valmennusta nuorille sekä laajasti yhteistoimintaa alueiden muiden toimijoiden kanssa.  NALLI lisää nuorten työllistymisen, kouluttautumisen ja harrastamisen mahdollisuuksia.

NALLI-hankkeessa projektityöntekijä toimii tapahtuma-innovaattorina, joka työskentelee yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Projektityöntekijä yhdistää eri alueiden toimijoita ja tapahtumia. Yhteistoiminnassa saadaan syntymään tapahtumia ja vapaa-ajan toimintaa lasten ja  nuorten omalla asuinalueella heidän omista ideoistaan.

Toiminta-alue: Hauho, Iittala, Lammi, Renko ja Tuulos sekä kyläalueet Hattulassa ja Janakkalassa. 

Arvostamme innostunutta ja kehittävää työotetta, maalaisjärkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä nykyaikaisia viestintätaitoja. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika on 30 h/vko. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2026 hankkeen päättyessä.

Palkkaus 1700 e/kk. Noudatettava työehtosopimus: Neuvonta-alan TES

Kysy lisää tehtävästä:
Lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattori Jenni Kurkela puh. 050 351 8307 tai jenni.kurkela@4h.fi 
Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:
viimeistään 15.5. jenni.kurkela@4h.fi 
Hakuprosessi: 
Hakuaika 30.4.-15.5.  Kutsuja haastatteluun laitamme jo hakuaikana. Työhaastattelut viikolla 20. Työ alkaa 20.5. tai sopimuksen mukaan.

- - - - - - - - - - - - - - - 

HUOM. Valittujen henkilöiden on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

 

 


Oletko kiinnostunut työllistymään 4H-toiminnassa?

Voit lähettää avoimen työhakemuksen toiminnanjohtajalle osoitteella: pirjo.seulamo@4h.fi Viestiin otsikko: Avoin työhakemus