Arvokasta aikaa -valmennus

Kenelle valmennus on suunnattu?

Valmennus on tarkoitettu 15-19 -vuotiaille nuorille ketkä ovat kiinnostuneita Arvokasta aikaa -virikeohjaajina työskentelystä.

Arvokasta aikaa -valmennus HML

Koulutus järjestetään täysin lähitapaamisena Parkki Business parkissa osoitteessa Raatihuoneenkatu 21-23.

19.2. klo 16:30-20:00

Arvokasta aikaa -valmennus Tuulos

Koulutus järjestetään täysin lähitapaamisena Tuuloksen 4H-tilalla osoitteessa Syrjäntaantie 6.

21.1.2024 klo 16:30-20:00

Mitä valmennuksen aikana opitaan?

Valmennuksessa opitaan työntekijänä toimisesta ja siihen kuuluvista vastuista sekä velvollisuuksista. Opitaan kuinka kohdata vanhus asianmukaisesti, heidän kanssaan työskentelystä sekä ikääntymisen vaikutuksista elämään ja sitä kautta itse toimintaan.  Lisäksi opitaan käyttämään Helppi-sovellusta työkeikkojen varaamiseen.

Valmennuksen käyminen on edellytys Arvokasta aikaa - virikeohjaajaksi pääsemiselle. Kurssin jälkeen teemme palveluun soveltuvien kanssa työsopimuksen ja tarjoamme tuntitöitä tehtäväksesi.  siten tienata esimerkiksi opiskelujen ohella. 

Työ on rentoa ja mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä vanhusten kanssa. Voit itse määritellä mitä työkeikkoja otat vastaan ja paljonko.

Ilmoitautuminen valmennukseen

Valmennus on maksuton. 

Käytämme tietoja ainoastaan kyseisestä valmennuksesta viestimiseen, huomioimme tietosuojan, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Henkilötiedot tarvitsemme, jotta saamme tehtyä henkilökohtaiset todistukset valomennuksen suorittajille.

Täytä kysyttävät tiedot huolellisesti. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ilmoittaudun seuraavaan/-viin valmennuksiin

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan antamasi henkilötiedot oikeiksi ennen lomakkeen lähettämista. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeimmät kentät viestintää ajatellen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittautuminen on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä ei tule vahvistusta sähköpostiin.