4H-yhdistyksen aamu- ja iltapäivätoiminta päättyy Hämeenlinnassa 4.6.2021

10.5.2021

TIEDOTE                                                                                                                            4H-yhdistyksen tuottama koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta päättyy Hämeenlinnassa


Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen tuottama aamu- ja iltapäivätoiminta päättyy Seminaarin, Ruununmyllyn, Kirkonkulman, Tarvasmäen ja Alvettulan kouluilla lukuvuoden päättyessä 4.6.2021.


APIP-toiminnan kilpailutuksen johdosta palveluntuottajat vaihtuvat näillä kouluilla syksyllä 2021.


4H-yhdistyksenä olemme kaikkina vuosina nähneet aamu- ja iltapäivätoiminnan tärkeänä lasten hyvinvointia lisäävänä toimintamuotona. Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys on tuottanut koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa 25 vuoden ajan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Toiminnan kehittämistä on tehty hyvässä kumppanuushengessä.


Paikallisena toimijana 4H-yhdistys on ollut luotettava yhteistyökumppani. Lapsen hyvä päivä on ollut Hämeenlinnan kaupungin ja kaikkien APIP-palveluntuottajien yhteinen kirkas tavoite, jonka eteen päivittäistä työtä on tehty tiiviissä yhteistyössä koulun henkilökunnan ja perheiden kanssa. 4H-iltapäivätoiminta on tarjonnut lapsille monipuolisia ja laadukkaita sisältöjä ammattitaitoisen henkilöstön päivittäisellä työllä.


APIP-toiminnan tältä erää päättyessä Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys haluaa kiittää lämpimästi kaikkia toimintaan osallistuneita lapsia, perheitä, koulujen henkilöstöä, sidosryhmiä ja Hämeenlinnan kaupunkia sujuvasta yhteistyöstä vuosien varrella!