Jäsenyys

Jäsenedut

4H-järjestö tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista kerho- ja kurssitoimintaa, työ- ja ansiomahdollisuuksia, leirejä ja retkiä sekä kansainvälisiä tapahtumia ja vaihto-ohjelmia. Ja paljon muuta. 4H-nuorisojäseniä on Suomessa yli 60 000.

Liittymällä jäseneksi 4H-yhdistykseen ja maksamalla jäsenmaksusi pääset mukaan 4H-toimintaan ja saat lisäksi nuorisojäsenille tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa 4H-tapahtumissa ja matkoilla niihin.
 

Paikalliset etuudet

Hämeenlinnan 4H-yhdistys on neuvotellut jäsenkortin omaaville jäsenilleen etuja ja alennuksia paikallisiin jäsenetuliikkeisiimme. Jäsenetuliikkeet ja edut löydät yhteistyökumppaneissa.

 

Muut etuudet

Hiihto- ja laskettelukeskukset:

 • Hiihtokeskus Paljakka: Hissiliput aikuiset (18v -) -20%, nuoret (13 v.–17 v.) -10%, ryhmät (yli 10 hlöä) 15 €/hlö, ryhmähinta, ei ole voimassa viikoilla 8,9 ja 10 eikä pääsiäisenä
 • Häkärinteet, Hankasalmi: Alennus hissilipuista ja välinevuokrista 2 €. Ohjelman mukaiset 4H-iltamäet ja muut 4H-tapahtumat saat puoleen hintaan. Ohjelma osoitteessa www.hakarinteet.fi
 • Laskettelukeskus Louekeskus, Sievi: Alennus hissilipuista ja välinevuokrista 2€. www.louekeskus.fi

Hotellit, huvipuistot, kylpylät ja mökit:

 • Kalajoen Hiekkasärkät: SaniFani kylpyläliput 1 euron alennus
 • Lomakeskus Pyhän Asteli/ RAVINTOLA Kide

Lomakeskus Pyhän Asteli sijaitsee Pyhätunturilla, Pyhä-Luoston luonnonpuiston kupeella. Laskettelurinteet ovat 5km:n päässä. Alue on rauhallinen ja turvallinen lapsiperheiden majoittumiseen. Lisätietoja www.pyhanasteli.fi

Tarjous majoittujille: Kesäaikana soutuvene veloituksetta majoittuville asiakkaille yhtenä päivänä majoituksen aikana. Etu käytettävissä jos vene on vapaa.
Tarjous ruokailuista: Tarjoamme ryhmäruokailua buffasta 15,50€/hlö (12.-4.v. -50%). Ryhmän minimikoko 16 hlö. Ryhmävaraus tehtävä etukäteen. Yksittäin ruokaileville buffa hintaan 17€/hlö. Buffa sis. Lämpimän ruoan, salaatit, leivät, kotijuomat ja jälkiruoan.
Tarjous on voimassa: 1.4.-30.4.2018 ja 1.6.-15.8.2018

 • Lomamökkejä Sotkamon Vuokatissa vuokrattavana 15 % alennuksella normaalihinnasta. Etu koskee seuraavia mökkejä. Huom! Alennuksen saamiseksi tee varaus suoraan mökin omistajalle.

Kuikankulta: omistaja Janne Pöllänen, s-posti janne@pollanen@gmail.com
Otava/Pohjantähti: on yksi kokonainen mökki, jossa on kaksi eri puolta vuokrattavana. Omistaja: Tmo-Termo Oy Timo Hukkanen, s-posti ellu.hukkanen@ppp.inet.fi

 • Nokkakiven huvipuisto, Ruuhimäentie 3, Lievestuore, 20 % alennus rannekkeista jäsenkorttia näyttämällä, www.nokkakivi.fi
 • Puuharyhmä Oyj: 2 euron alennus kahdelta henkilöltä eli yhteensä 4 euroa pääsylipun hinnasta jäsenkorttia näyttämällä seuraavissa paikoissa: Wasalandia, Tropiclandia, Visulahti, Puuhamaa, Serena.
 • Sokos Hotel Oulu Eden: sopimuksen mukaan jäsenet voivat ostaa kylpylälippuja seuraavin hinnoin:

Yksittäinen kylpyläkäynti: 9 euroa (norm. 15 euroa) Perhelippu*: 29 euroa (norm. 38 euroa) *2 aik.+2 lasta/ 1 aik. + 3 lasta. Hinnat koskevat yhdistykseen kuuluvaa sekä hänen mukana olevia perheenjäseniä.

Kuntosalille: 10 kerran/kk-kortti 30 euroa (norm. 36 euroa, kertakäynti 5 euroa).
Lisätietoja www.sokoshotels.fi/hotellit/oulu/eden/

Muut:

 • Futura Finland Ab/ELNA: 10 % alennus ELNA–tuotteiden ostoista
 • Maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa (p.7637 700): 4H-jäsenkortilla pääsee tutustumaan ilmaiseksi näyttelyihin.
 • Navettakino, Pyhälahdentie 972, 44370 Konnevesi, www.navettakino.fi: 1 € normaalihintaisista elokuvalipuista
 • Neste Häijää, Sastamala: 10 % alennus kahvilatuotteista
 • Yläneen luontokapinetin näyttely: Pääsylippu 3 €/hlö (normaalihinta 4,5€)
 • Synsam tarjoaa seuraavat alennukset jäsenille ja perheenjäsenille:

- Silmälaseista -30 %

- Aurinkolaseista -25 %

- Piilolinsseistä -10 %

Edut myönnetään normaalihintaisista tuotteista, kunhan asioinnin aluksi mainitsee ”4H-liiton”. Jäsenetuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam –liikkeissä: https://www.synsam.fi/löydä-myymälä.

 • Instrumentarium ja Nissen myymälät tarjoavat seuraavat alennukset jäsenille ja perheenjäsenille.

- SILMÄLASIT Normaalihintaiset silmälasit                     – 25 %

- NÄÖNTARKASTUS Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Näöntarkastuksen yhteydessä silmänpohjakuvaus 25 € (Instrumentarium, norm.35 €).

- AURINKOLASIT Normaalihintaiset aurinkolasit                 – 20 %

- PIILOLINSSIT Normaalihintaiset piilolinssit                   – 25 %

- PIILOLINSSITARKASTUS Sovituslinssit, opastus ja jälkitarkastus    veloituksetta

Mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita.
Lisätiedot: Lauri Knuutti, lauri.knuutti(a)instru.fi

 


 

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit liittyä Hämeenlinnan 4H-yhdistyksen jäseneksi.

Jäsenmaksukausi on 1.9. - 31.8.
Jäsenmaksu 35 €

Perhejäsenmaksu 70 €
(Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien.)

Jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, saat 4H-jäsenkortin ja siihen liittyvät jäsenedut (lomakkeen alapuolella lisätietoja). Lisäksi sinulla on tapaturmavakuutus 4H-tilaisuuksissa. Lähetämme jäsenmaksulaskun kotiin, kun olemme vastaanottaneet täytetyn jäsenlomakkeen.

Jäsenlomake

Samasta ruokakunnasta liittyvät jäseniksi myös seuraavat yli 6-vuotiaat henkilöt: