Kesätyöt

Kiitos kaikille kesällä 2020 kesätyöntekijöille!

Kesällä 2020 työllistettiin yli 80 nuorta 4H:n kesätyöllistämisen projekteihin. Kesätyönhaku kesän 2021 kesätöihin käynnistyy taas tammikuun lopulla.

Nuorille on tarjolla kesätyöpaikkoja yhdistyksen eri kesätoiminnoissa monissa eri toimipisteissä Hämeenlinnassa niin kaupungissa kuin pitäjissä. Kesätoimintoina järjestetään päiväleirejä, lapsiparkki- sekä kesäkerhotoimintaa. Lisäksi vauhdikas liikennepuisto kaipaa liikenteenvalvojia ja ohjaajia tulevanakin kesänä!

IkiOmatyö -projektin kautta työtehtäviä on myös piha- ja puutarha-alan työtehtävissä!

Kuka voi hakea ja milloin työt ovat?

• 15-24-vuotiaat nuoret paikkakuntalaiset
  • kesätyöjaksot kestävät pääsääntöisesti 2-4 viikkoa kesä-elokuun aikana
  • työpäivät arkisin

Minkälaisia työtehtävät ovat?

• lastenohjaukselliset työtehtävät kesätoiminnoissa kuten päiväleireillä
  • liikennepuiston liikenteenvalvonta ja toiminnan järjestäminen, kuten pelit ja kisat
  • piha- ja puutarhatyöt
  • ikiOMAtyön työtehtävät, eli toimintaalueen (Renko, Hauho, HML keskusta) viihtyvyyttä lisäävät työtehtävät

Kesätyöllistämisen yhteistyökumppanit

Hämeenlinnan kesätyöllistäminen toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

IkiOmatyötä toteutetaan Hämeenlinnan alueella, Rengossa ja Hauholla. IkiOMAtyö -projektin mahdollistavat Hauhon säästöpankkisäätiö, Rengon säästöpankkisäätiö ja Oma Säästöpankki Oy.

Olemme mukana myös Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme vastuullisen kesätyön toimintaperiaatteisiin.

Lisätietoja:

Ilona Härö, Lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori

puh. 050 351 8307, ilona.haro@4h.fi

Kesän 2020 kesätyöllistämisen teemana ovat 9.-luokkalaiset!

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman paljon ensimmäisiä kesätyökokemuksia 9.-luokkalaisille.