Kesätyöt 2020

KESÄTÖIHIN 4H:lle?

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys on merkittävä seudullinen nuorten työllistäjä, kesällä 2019 4H-työllisti yli 60 nuorta ja kesällä 2020 pyritään kesätyöpaikkoja järjestämään entistäkin useammalle nuorelle.

Nuorille on tarjolla kesätyöpaikkoja yhdistyksen eri kesätoiminnoissa monissa eri toimipisteissä Hämeenlinnassa niin kaupungissa kuin pitäjissä. Vuonna 2020 järjestetään päiväleirejä, lapsiparkki- sekä kesäkerhotoimintaa. Lisäksi vauhdikas liikennepuisto kaipaa liikenteenvalvojia ja ohjaajia tulevanakin kesänä!

Kuka voi hakea ja milloin työt ovat?

• 15-24-vuotiaat nuoret paikkakuntalaiset
  • kesätyöjaksot kestävät pääsääntöisesti 2-4 viikkoa kesä-elokuun aikana
  • työpäivät arkisin

Minkälaisia työtehtävät ovat?

• lastenohjaukselliset työtehtävät kesätoiminnoissa kuten päiväleireillä
  • liikennepuiston liikenteenvalvonta ja toiminnan järjestäminen, kuten pelit ja kisat
  • piha- ja puutarhatyöt
  • ikiOMAtyön työtehtävät, eli toimintaalueen (Renko, Hauho, HML keskusta) viihtyvyyttä lisäävät työtehtävät

Kesätyöllistämisen yhteistyökumppanit

Hämeenlinnan kesätyöllistäminen toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

IkiOmatyö -projekti jatkuu myös kesällä 2020! IkiOMAtyötä toteutetaan Hämeenlinnan alueella, Rengossa ja Hauholla. IkiOMAtyö -projektin mahdollistavat Hauhon säästöpankkisäätiö, Rengon säästöpankkisäätiö ja Oma Säästöpankki Oy.

Kaikkiin meidän kesätöihin haetaan samalla nettilomakkeella. Voit merkitä rastilla tysökentelyalueeksi Hauho, Renko tai HML keskusta, jos haet erityisesti ikiOmatyöhön tai voit myös kirjoittaa sen lomakkeen kenttään, kun kerrot itsestäsi.

Olemme mukana myös Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme vastuullisen kesätyön toimintaperiaatteisiin.

Tässä linkki kesätyöhakemukseen: Kesäduuniin !

Hakuaika Hämeenlinnan kesätyöllistämisen kesätöihin on 23.1.-8.3.2020 ja ikiOmatyö -projektiin hakuaika on avoinna 20.3. saakka! Huomioimme vain hakuaikana tulleet hakemukset.

Lisätietoja:

Ilona Härö, Lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori

puh. 050 351 8307, ilona.haro@4h.fi

Kesän 2020 kesätyöllistämisen teemana ovat 9.-luokkalaiset!

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman paljon ensimmäisiä kesätyökokemuksia 9.-luokkalaisille.