Kesätyöt 2019

Kesätyö 2019 -haku on päättynyt.

Kiitos kaikille hakijoille ja kiitos kaikille kesätyöntekijöille!

4H:lle kesäduuniin?

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys on merkittävä seudullinen nuorten työllistäjä.

Nuorille on tarjolla kesätyöpaikkoja yhdistyksen eri kesätoiminnoissa monissa eri toimipisteissä. Vuonna 2019 järjestetään päiväleirejä, lapsiparkki- sekä kesäkerhotoimintaa. Lisäksi vauhdikas liikennepuisto kaipaa liikenteenvalvojia ja ohjaajia tulevanakin kesänä!

Kesätyösuhteet kestävät pääsääntöisesti 2-4 viikkoa. Työtehtäviä ovat esimerkiksi lasten ohjaus kesätoiminnoissa, kuten leireillä tai vaikkapa Kaurialan liikennepuistossa. Työpaja Tikissä Kaurialassa on tarjolla 2-3 nuorelle työtehtäviä piha- ja puutarhapalveluiden parissa.

Kesätyöllistäminen toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin lasten ja nuorten palveluiden kanssa.

Janakkalassa on kesällä 2019 lasten päiväleiritoimintaa.

Hattulassa on leiritoimintaa kesäkuussa.

Olemme mukana myös Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme vastuullisen kesätyön toimintaperiaatteisiin.

Tässä linkki kesätyöhakemukseen: Kesäduuniin !

Hakuaika on 24.1.-8.3.2019 ja huomioimme vain hakuaikana tulleet hakemukset.

Lisätietoja: Ilona Härö, Lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori, puh. 050 351 8307, ilona.haro@4h.fi.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen kesätoiminnot ja -toimipisteet.