Avoimet työpaikat

Kehityspäällikkö

Nykyisen kehityspäällikkömme siirtyessä urallaan eteenpäin haemme vakituiseen työsuhteeseen kehityspäällikköä nuorten työpajatoimintaan. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden yhteiskunnallisesti tärkeässä ja tulevaisuutta rakentavassa työssä.

Kehityspäällikkö vastaa yhdistyksen nuorten työpajatoiminnasta ja toimii esimiehenä työpajan henkilöstölle. Kehityspäällikkö kehittää työpajatoimintaa ja toteuttaa työssään 4H-nuorisotyön arvoja ja tavoitteita. Kehityspäällikön työtehtäviin kuuluu myös yhdistyksen kierrätyskeräystoiminta, joka linkittyy työpajan arkeen. Kehityspäällikkö tiedottaa toiminnoista ja tuottaa visuaalista materiaalia (www.sivut, somekanavat, lehdistötiedotteet, esitteet). Kehityspäällikkö kuuluu yhdistyksen johtoryhmään ja työhön sisältyy sidosryhmäyhteistyötä.

Tuleva kehityspäällikkö omaa hyvät vuorovaikutus- ja organisointikyvyt. Odotamme kehityspäälliköltä päätöksenteko- ja toimeenpanokykyä, ratkaisukeskeistä työtapaa ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Hänellä on vähintään AMK-tason koulutus, riittävä työkokemus sekä oma auto käytössään.

Palkkaus 2600 € /kk tai sopimuksen mukaan

Työ alkaa 1.1.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pirjo Seulamo, puh 050 320 8230. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:si viimeistään 12.12.2018 osoitteeseen pirjo.seulamo@4h.fi.

- - - - - - - - - - - - - - -

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys on Suomen suurin 4H-yhdistys, joka on toiminut vuodesta 1951 alkaen. Liikevaihtomme on noin 1 milj. €. Henkilöstön määrä on 50. Toimialueena Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala. Yhdistyksen nuorten työpajatoiminta perustuu monialaiselle yhteistyölle, se edistää koulutus- ja työmarkkinoille sijoittumista, tukee osallisuutta ja sosiaalista vahvistumista yksilöllisen valmennuksen, osaamista kasvattavan työtoiminnan ja yhteisöllisen vertaistuen avulla.