Kesäduuniin

KESÄTYÖNHAKU PÄÄTTYNYT! Hakemuksia tuli yli 280, lähetämme kutsut haastatteluihin viimeistään 31.3.2023 sähköpostitse. Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, välillä sähköpostit saattavat mennä sinne.

Täytä alla oleva hakemus huolellisesti ja varmista, että olet täyttänyt jokaisen kohdan. Huomioimme vain tätä kautta määräaikana tulleet hakemukset. Hakuaika on 26.1.-5.3.2023. 

Hämeenlinnan kesätyöllistämistä toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan nuorisopalveluiden kanssa. IkiOmatyö -kesätyöprojekti toteutetaan yhteistyössä Hauhon ja Rengon säästöpankkisäätiöiden sekä Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa. Myös Hattulan ja Janakkalan kuntien kanssa tehdään yhteistyötä ja muutama nuori työllistetään kuntien alueelle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Emme luovuta kesätyöhakemuksessa annettuja tietoja muihin tarkoituksiin. Käytämme niitä ainoastaan kesätyöllistämisprosessissa.

Kutsut työhaastatteluihin lähetämme 31.3. mennessä, tarkkailethan siis sähköpostiasi. HUOM! Jollakin on joskus mennyt kutsu roskapostiin, tarkkailethan myös sitä. Ilmoitamme täällä nettisivuillamme, kun olemme lähettäneet kutsut haastatteluihin.

Kiitos mielenkiinnosta 4H:n kesätöitä kohtaan!