Kesäduuniin

Täytä alla oleva hakemus huolellisesti ja varmista, että olet täyttänyt jokaisen kohdan. Huomioimme vain tätä kautta määräaikana tulleet hakemukset. Hakuaika on 8.2.-6.3.2022. IkiOmatyö Hauho ja Renko hakuaikaa jatkettu 20.3. saakka.

Hämeenlinnan kesätyöllistämistä toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan nuorisopalveluiden kanssa. IkiOmatyö -kesätyöprojekti toteutetaan yhteistyössä Hauhon ja Rengon säästöpankkisäätiöiden sekä Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa. Myös Hattulan kunnan kanssa tehdään yhteistyötä ja muutama nuori työllistetään Hattulan alueelle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Emme luovuta kesätyöhakemuksessa annettuja tietoja muihin tarkoituksiin. Käytämme niitä ainoastaan kesätyöllistämisprosessissa.

Kesätyöhakemus

Kerro millä alueella pystyt työskentelemään ja oletko ensisijaisesti hakemassa johonkin tiettyyn kohteeseen. Voit toki hakea useampaankin.

  • 4H:n kesätoimintojen työtehtäviin, jotka ovat pääasiassa lastenohjausta ja ruokahuoltoa.
  • IkiOmatyöhön Hauholle, Renkoon tai Hämeenlinnaan. IkiOmatyö on pääasiassa piha- ja puutarhatöitä.
  • Hattulaan lastenohjaukseen.
Haen seuraaviin kohteisiin (Valitse ne minne pääset oikeasti kesällä kulkemaan) *

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan antamasi henkilötiedot oikeiksi ennen lomakkeen lähettämista. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeimmät yhteydenottoa ajatellen.

HUOM! Hakemus on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä EI tule muuta vahvistusta.

Kutsut työhaastatteluihin lähetämme 1.4. mennessä, tarkkailethan siis sähköpostiasi. HUOM! Jollakin on joskus mennyt kutsu roskapostiin, tarkkailethan myös sitä. Ilmoitamme täällä nettisivuillamme, kun olemme lähettäneet kutsut haastatteluihin.

Kiitos mielenkiinnosta 4H:n kesätöitä kohtaan!