Avoimet työpaikat

Nuorten työpaja Tikki hakee täydennystä henkilöstöönsä!

TYÖVALMENTAJA puutarha- ja pihatöiden ohjaukseen

Nuorten Työpaja Tikki tarjoaa 17-29-vuotiaille työttömille nuorille mahdollisuuden työkokeiluun, kuntouttavaan työtoimintaan ja sosiaaliseen kuntoutukseen. Tavoitteellinen ja osallistava työpajatoiminta lisää opiskelu- ja työelämävalmiuksia sekä vahvistaa elämänhallinnan taitoja.

Haemme nuorten Työpaja Tikkiin iloista ja reipasta piha- ja puutarhatyön työvalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Piha-ja puutarhatöiden työvalmentaja koordinoi asiakaskohteita, ottaa vastaan uusia työtilauksia ja hoitaa asiakaspalvelua. Työvalmentaja tekee asiakaskohteissa pihatöitä pääsääntöisesti yhdessä nuorten kanssa. Työtehtävät ovat lähinnä perinteisiä piha- ja puutarhatöitä, kuten haravointi, puiden ja pensaiden leikkuu, kitkeminen sekä raivaus- ja istutustyöt ja nurmikonleikkuu. Käytettäviä koneita ovat ruohonleikkurit, trimmeri/siimaleikkuri, pensasleikkuri, lehtipuhallin ja raivaussaha. Työvalmentaja vastaa myös viljelypalstoista, niiden asiakaspalvelusta, vuokra-asioista, käytännön hoitotöistä sekä ohjaamisesta ja kurssituksista aiheen tiimoilta. Kenttäkauden ulkopuolella työvalmentajan toimenkuvaan kuuluu muut pajatöiden suunnittelut ja toteutus.

Työpajalla on myös puutarha-alan oppisopimusopiskelijoiden ohjausta sekä opinnollistamiseen liittyviä asioita, jotka kuuluvat työvalmentajan vastuualueeseen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erikseen sovittavia pajatoiminnan tehtäviä muiden työvalmentajien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on monipuolista työkokemusta erilaisista toimintaympäristöistä sekä alalle soveltuva koulutus. Hakijalta edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä, järjestelmällisyyttä ja valmiutta piha- ja puutarhatöiden ohjaamiseen. Henkilö osaa toimia itsenäisesti sekä osana työyhteisöä.

4H-toiminnan arvot ovat Head-harkinta, Hands-harjaannus, Heart-hyvyys, ja Health-hyvinvointi. Työpaja Tikki toimii ympäristöä kunnioittaen kestävän kehityksen arvojen mukaisesti.

Työtehtävät päivittäin klo 8.30-15.30 välillä, työaika 30 h/vko. Päivittäinen 30 min ruokatauko Neuvonta-alan tesin mukaan
Lisätiedot hallintopäällikkö Tuija Ruokolahti puh. 040 504 9050


Hakemukset palkkatoiveineen: tuija.ruokolahti@4h.fi

Työ alkaa 1.3.  tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Tuija Ruokolahti p. 040 504 9050