Avoimet työpaikat


Haemme ActionLAB -hankkeeseen määräaikaista

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Oletko tekevä ja reipasotteinen? Pidätkö nuorten parissa työskentelystä?  Monipuolinen ja luova tehtävä mukavassa tiimissä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan nuorten hyvää ja aktiivista tulevaisuutta.

ActionLAB-hankkeen keskiössä on uudentyyppinen yhteistoiminta nuorten kanssa. Toiminta sisältää kouluyhteistyötä sekä laajasti yhteistoimintaa alueiden muiden toimijoiden kanssa. ActionLAB lisää nuorten työllistymisen, kouluttautumisen ja harrastamisen mahdollisuuksia sekä vahvistaa nuorten juuria omalle kotiseudulleen. ActionLAB-hankkeesta lisää tietoa

Toiminta-alue: Hauho, Iittala, Lammi, Renko ja Tuulos sekä kyläalueet Hattulassa ja Janakkalassa. 

Arvostamme innostunutta ja kehittävää työotetta, maalaisjärkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä riittäviä nykyaikaisia viestintätaitoja. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika on 30 h/vko. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2023 hankkeen päättyessä.

Palkkaus 1470 e/kk. Noudatettava työehtosopimus: Neuvonta-alan TES

Lisätiedot tehtävästä:
toiminnanjohtaja Pirjo Seulamo, puh 050 320 8230.
Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:
viimeistään 18.5. pirjo.seulamo@4h.fi  ja  tuija.ruokolahti@4h.fi
Hakuprosessi: 
Hakuaika 3. - 18.5.  Kutsut haastatteluun 20.5. mennessä. Työhaastattelut viikolla 21  (23.-25.5.). Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan.

- - - - - - - - - - - - - - - 

HUOM. Valittujen henkilöiden on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.25.4.2022

4H-KOTITYÖPALVELU  (2 avointa työpaikkaa)

 Työtehtävät ja paikka:

Haemme kahta työntekijää 4H-kotityöpalveluun. Kotityöpalvelu on työnä joustavaa, voit itse vaikuttaa työpäivien ja työviikon rakenteeseen. Omat vakituiset asiakkaat tuovat merkityksellisyyttä työhön. Mukava työyhteisö ja isommat asiakaskohteet tehdään yhdessä. Lähde mukaan kehittämään kanssamme kehittyvää palvelua, jolle on tulevaisuudessa kasvava tarve. Mahdollisuus oppisopimukseen!

Työ sisältää säännöllistä liikkumista yhdistyksen toimialueella Hämeenlinnassa, Hattulassa tai Janakkalassa. Onhan sinulla siis auto käytössäsi. Työpisteesi on joko Tuuloksessa tai Hämeenlinnan keskustassa.

Työaika:

6 h / päivä, tai sopimuksen mukaan, myös pienemmät tuntimäärät mahdollisia. Työtehtävät pääsääntöisesti klo 8-16 välillä arkipäivisin.

Työt alkavat 16.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Soveltuvuus:

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, maalaisjärkeä ja kykyä selvitä monipuolisista työtehtävistä oma-aloitteisesti. Haemme innostunutta ja tekevää tekijää, jota kiinnostaa työskennellä nuorten ja ikäihmisten parissa. Kotityöpalvelussa työ on pääasiassa ikäihmisten avustamista kodinhoidollisissa tehtävissä, joten edellytämme työntekijältä taitoa hoitaa kodin askareita ja siivousta.

Palkkaus:

Palkkaus sovitaan erikseen koulutuksen ja kokemuksen mukaan, Kiinteistöpalvelualan tes. 

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 10.5.2022 mennessä:  Tuija Ruokolahti, p. 040 504 9050, tuija.ruokolahti@4h.fi