Avoimet työpaikat

25.4.2022

4H-KOTITYÖPALVELU  (2 avointa työpaikkaa)

 Työtehtävät ja paikka:

Haemme kahta työntekijää 4H-kotityöpalveluun. Kotityöpalvelu on työnä joustavaa, voit itse vaikuttaa työpäivien ja työviikon rakenteeseen. Omat vakituiset asiakkaat tuovat merkityksellisyyttä työhön. Mukava työyhteisö ja isommat asiakaskohteet tehdään yhdessä. Lähde mukaan kehittämään kanssamme kehittyvää palvelua, jolle on tulevaisuudessa kasvava tarve. Mahdollisuus oppisopimukseen!

Työ sisältää säännöllistä liikkumista yhdistyksen toimialueella Hämeenlinnassa, Hattulassa tai Janakkalassa. Onhan sinulla siis auto käytössäsi. Työpisteesi on joko Tuuloksessa tai Hämeenlinnan keskustassa.

Työaika:

6 h / päivä, tai sopimuksen mukaan, myös pienemmät tuntimäärät mahdollisia. Työtehtävät pääsääntöisesti klo 8-16 välillä arkipäivisin.

Työt alkavat 16.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Soveltuvuus:

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, maalaisjärkeä ja kykyä selvitä monipuolisista työtehtävistä oma-aloitteisesti. Haemme innostunutta ja tekevää tekijää, jota kiinnostaa työskennellä nuorten ja ikäihmisten parissa. Kotityöpalvelussa työ on pääasiassa ikäihmisten avustamista kodinhoidollisissa tehtävissä, joten edellytämme työntekijältä taitoa hoitaa kodin askareita ja siivousta.

Palkkaus:

Palkkaus sovitaan erikseen koulutuksen ja kokemuksen mukaan, Kiinteistöpalvelualan tes. 

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 10.5.2022 mennessä:  Tuija Ruokolahti, p. 040 504 9050, tuija.ruokolahti@4h.fi