Kierrätyskeräysasemat

Hauholla kierrätyskeräysasema Veivissä 
metalli- ja sähköelektroniikkajakeen vastaanotto on päättynyt.


Kierrätyskontit on siirretty Hämeen Mokia ry:n toimipisteeseen Vihniöntielle missä toiminta jatkuu yhteistyössä Tramel Oy:n kanssa.

Lammilla kierrätyskerätään metalli- ja sähköelektroniikkajaetta pop up -keräyksenä joka toinen kuukausi Radio-TV Westerlundin pihassa - Seuraavat keräykset 1.10. ja 3.12.2019 klo 10-14.

 

Hämeenlinnan 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä Tramel Oy:n kanssa kierrätyskeräysasematoimintaa Hämeenlinnan kantakaupungissa.  

Kierrätyskeräysasema vastaanottaa maksutta metalliromua (esim. hellat ja kiukaat), sähkö- ja elektroniikkaromua (esim. televisiot, radiot, jääkaapit ja pakastimet). Vaarallisista jätteistä otetaan vastaan paristoja, akkuja, loisteputkia ja energiansäästölamppuja.

HUOM. Emme vastaanota huonekaluja, kuten sohvia tai kirjahyllyjä, emme vastaanota myöskään muuta sekajätettä tai jäteöljyä. Nämä jätteet voit toimittaa Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle (Karanojantie 145, 13430 Hämeenlinna).

Veivi, Hauholla
Pottu, Hämeenlinnassa

 

Pottu (Hämeenlinna, keskusta)

Aukioloajat: ti ja pe 12-17 

Vanajantie 10 A, Hämeenlinna, Puh. 050 401 5618

HUOM!  Kierrätysasema Potussa ei ole päivystystä viikoilla 2 ja 3 / 2020. Jos olet tuomassa metalli- tai elektroniikkaromua soita:

050 4014854 / Petri Takala

 

 

Veivi (Hauho)

Veivin toiminta on päättynyt syyskuussa 2019. Kiitämme kaikkia asemalla asioineita. Keräyskontit on siirretty Vihniöntielle, jossa Hämeen Mokia ry on aloittanut kierrätyskeräystoiminnan yhteistyössä Tramel Oy:n kanssa. 

 

 

Kierrätyskeräysasemien Baskeri Parolassa ja Iita Iittalassa toiminta on päättynyt 29.3.2019. Kiitämme kaikkia asemilla asioineita! 

 

Tarvitsetko apua jakeiden toimituksessa kierrätyskeräysasemalle (Hämeenlinnan kaupunkialue)? Tiedustelut: Työpaja Tikki

Lisätietoa keräyksistä: Tramel kierrätyspalvelut