Kierrätyskeräystoiminta

4H:n kierrätyskeräystoiminta palvelee kuluttajia ja yrityksiä

 

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksellä on pitkät perinteet erilaisista kierrätyskeräystoiminnoista. Keräämme vuosittain metallia, sähkö- ja elektroniikkaromua, akkuja, lannoitesäkkejä ja puutarhajätettä.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä Tramel Oy:n kanssa kierrätyskeräysasematoimintaa Hämeenlinnan kantakaupungissa, Iittalassa, Hauholla, Lammilla sekä Hattulassa Parolassa. Kierrätyskeräysasemat työllistävät työpajanuoria ja tarjoavat myös nuorille kesätöitä.

Kierrätyskeräysasemat vastaanottavat maksutta metalliromua (esim. hellat ja kiukaat) sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (esim. televisiot, radiot, jääkaapit ja pakastimet). Vaarallisista jätteistä otetaan vastaan paristoja, akkuja, loisteputkia ja energiansäästölamppuja.

Emme vastaanota jäteöljyä tai sekajätettä (sohvat, sängyt, lelut jne.). Pyydämme toimittamaan nämä jätteet Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle (Karanojantie 145, 13430 Hämeenlinna).

 

SER-romun tuonti kierrätyskeräysasemalle on täysin maksutonta!

 

Tarvitsetko apua jakeiden toimituksessa kierrätyskeräysasemalle? Noudamme kierrätettävät jakeet veloitusta vastaan, tiedustelut: Työpaja Tikki