Työkokeilu- ja harjoittelupaikat nuorille työpajoilla

 

Pajatoimintaan voit hakea nyt! Työkokeilupaikkoja kesällä esim. piha- ja puutarhapuolella työpajalla ja elokuussa jälleen koululaisten iltapäivätoiminnassa.

 

Hämeenlinnalaiset 17–30-vuotiaat nuoret, joilla ei ole opiskelupaikkaa tai töitä voivat tulla mukaan nuorten työpajalle. Pajajakson pituus on 1-6 kk, ja työkokeilun voi lopettaa milloin tahansa esim. työ- tai opiskelupaikan löytyessä. Työpajatoimintaan osallistuminen on osoitus aktiivisuudesta, josta työkokeilija saa työttömyyskorvauksen, vaikka asuisi vielä vanhempiensa luona. Lisätietoa kaikista korvauksista TE-toimistosta.

Kiinnostuitko?

Pajoille voi hakeutua non-stop-periaatteella ympäri vuoden. Työkokeiluun voit ohjautua joko TE- toimiston osoituksella tai oma-aloitteisesti.

Miten pääsen pajalle?

Työpajalle voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Voit myös tulla käymään pajalla arkisin 9-15 välillä, ilman ajanvarausta tai muuta etukäteiskontaktia. Yhteydenotto tai tiedustelu ei sido sinua mihinkään, vaan mietimme jokaiselle nuorelle yhdessä nuoren kanssa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaan ehdoilla.

 

Ota yhteyttä - mietitään yhdessä sinulle paras vaihtoehto!

Työpaja Tikki

Larin Kyöstin katu 20
13130 Hämeenlinna
avoinna arkisin klo 9 - 15


Petri Takala 
Kehityspäällikkö
050 401 4854
petri.takala@4h.fi

Työnsuunnittelija Vilma Arvola 
Puh. 050 469 4863
vilma.arvola@4h.fi

Kysy työkokeilusta tai -harjoittelusta

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.