Osaava kerhonohjaaja- koulutus

Osaava kerhonohjaaja -koulutus 

Syksy 2022:

Osaava kerhonohjaaja I:  lauantai 27.8.2022, klo 9-15 

Osaava kerhonohjaaja II: lauantai 3.9.2022, klo 9-15 

Koulutukset pidetään 4H-yhdistyksen toimistolla osoitteessa Vanajantie 10A, 13110 Hämeenlinna.

Koulutus I on tarkoitettu kaikille ketkä haluavat oppia lasten ja nuorten ohjauksesta. Koulutuksessa käydään läpi hyvän ohjaajan ja toimivan kerho-/ohjauskerran piirteitä. Pohditaan mikä on leikin, toiminnan ja turvallisuuden merkitys sekä opitaan uusia leikkejä. Koulutuksesta saa valmiuksia ryhmätoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen. Koulutus I toimii myös koulutuksena tuleville syksyllä aloittaville kerhonohjaajille. 

Koulutus II on ensimmäisen koulutuksen jatko-osa ja tarkoitettu ainoastaan 4H-kerhonohjaajille, jotka työskentelevät kerhoissamme.  Koulutuksessa syvennytään erityisesti haastaviin ohjaustilanteisiin ja ongelmanratkaisuun, sekä jaetaan ohjauskokemuksia

Osallistumismaksu 20 € / per koulutus (sisältää lounaan).

Koulutukset ovat maksuttomia 4H-kerhonohjaajille ja 4H-yhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mitä koulutuksessa tehdään?

Koulutuksessa edetään toiminnallisesti käytännön esimerkein, harjoitellaan ryhmässä toimimista ja ohjaajan eri rooleja sekä mm. pienien ristiriitatilanteiden ratkomista. Lisäksi suunnitellaan huippukiva kerhokerta, opitaan antamaan palautetta ja nautitaan lounas ja päiväkahvit.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Kurssin käyneiden on mahdollista työllistyä kerhonohjaajina 4H-yhdistyksessä.
  • Kurssista on hyötyä myös työnhaussa yleisesti.
  • Koulutuksesta saat todistuksen ja opintopisteitä (oman oppilaitoksen kanssa täytyy sopia miten opintopisteet on hyödynnettävissä juuri sinun koulutuksessasi)
  • 4H:n hyvät ryhmänohjausmateriaalit (Osaava kerhonohjaaja- opas ja/tai Hulina- opas)

Paikka:  4H-yhdistyksen toimisto, osoite Vanajantie 10 A, Hämeenlinna

Miten mukaan? Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoja: Jenni Kurkela, jenni.kurkela@4h.fi, puh. 050 351 8307

Ilmoittautuminen koulutukseen

Käytämme tietoja ainoastaan kyseisestä koulutuksesta viestimiseen, huomioimme tietosuojan, emmekä luovuta niitä eteenpäin.Henkilötiedot tarvitsemme, jotta saamme tehtyä henkilökohtaiset todistukset koulutuksen suorittajille.

Täytä kysyttävät tiedot huolellisesti. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.