Osaava kerhonohjaaja- koulutukset

Osaava kerhonohjaaja I ja II - koulutukset

Koulutus I, 7.3.2020, klo 9-15

Koulutus II, 14.3.2020, klo 9-15

Koulutukset järjestetään uudessa 4H-tilassa, Aulangontie 1 B:ssä.

Koulutus I on tarkoitettu kaikille ketkä haluavat oppia lasten ja nuorten ohjauksesta. Koulutuksessa käydään läpi hyvän ohjaajan ja toimivan kerho-/ohjauskerran piirteitä. Pohditaan mikä on leikin, toiminnan ja turvallisuuden merkitys sekä opitaan uusia leikkejä. Koulutuksesta saa valmiuksia ryhmätoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen.

Koulutus II on jatko-osa tai, jos olet toiminut jo kerhonohjaajana, mutta et ole vielä käynyt Osaava kerhonohjaaja -koulutusta. Koulutuksessa syvennytään erityisesti haastaviin ohjaustilanteisiin ja ongelmanratkaisuun, sekä jaetaan ohjauskokemuksia

Osallistumismaksu 20 € / per henkilö (sisältää lounaan).

Koulutukset ovat maksuttomia 4H-kerhonohjaajille ja 4H-yhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mitä koulutuksessa tehdään?

Koulutuksessa edetään toiminnallisesti käytännön esimerkein, harjoitellaan ryhmässä toimimista ja ohjaajan eri rooleja sekä mm. pienien ristiriitatilanteiden ratkomista. Lisäksi suunnitellaan huippukiva kerhokerta, opitaan antamaan palautetta ja valmistetaan oma lounas ja päiväkahvit kokkikerhon reseptejä mukaillen.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Kurssin käyneiden on mahdollista työllistyä kerhonohjaajina 4H-yhdistyksessä.
  • Kurssista on hyötyä myös työnhaussa yleisesti.
  • Koulutuksesta saat todistuksen ja opintopisteitä (oman oppilaitoksen kanssa täytyy sopia miten opintopisteet on hyödynnettävissä juuri sinun koulutuksessasi)
  • 4H:n hyvät ryhmänohjausmateriaalit (Osaava kerhonohjaaja- opas ja Hulina- opas)

Päivän aikana teemme ja syömme lounaan ja juomme kahvit.

 

Paikka: 4H-tila makasiineilla, Aulangontie 1 B, Hämeenlinna

Miten mukaan? Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoja: Ilona Härö, ilona.haro@4h.fi, puh. 050 351 8307

Ilmoittautuminen koulutukseen

Täytä kysyttävät tiedot huolellisesti.

*
*
*
*
*
*

Maksu on henkilöltä 20 € per koulutus, eli jos osallistut molempiin koulutuksiin maksu on 40 €. Lasku tulee sähköpostilla. 

Koulutus on 4H-yhdistyksen uusille ja vanhoille jäsenille maksuton. Liittymällä siis jäseneksi nyt, maksat vain 4H-yhdistyksen jäsenmaksun 35 €, joka toimii osallistumismaksunasi koulutukseen/koulutuksiin. Voit liittyä jäseneksi valitsemalla "Maksutapa" -kohdasta, että haluat liittyä jäseneksi.

4H-yhdistyksen jäsenedut voit katsoa 4H-liiton nettisivuilta.

Muuta huomioitavaa kohtaan voit kirjoittaa esim. allergiat. Koulutuksessa teemme laktoositonta ruokaa. mikäli sinulla on muita erityisruokavalioita, pyydämme sinua olemaan puhelimitse yhteydessä Ilona Häröön, p. 050 351 8307. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.