Osaava kerhonohjaaja- koulutukset

Osaava kerhonohjaaja I ja II - koulutukset

Osaava kerhonohjaaja I:  lauantai 11.9.2021, klo 9-15 > TÄYNNÄ, seuraava koulutus keväällä 2022

Osaava kerhonohjaaja II: lauantai 18.9.2021, klo 9-15


Koulutukset järjestetään 4H:n Työpaja Tikissä, Aulangontie 1 B:ssä.

Koulutus I on tarkoitettu kaikille ketkä haluavat oppia lasten ja nuorten ohjauksesta. Koulutuksessa käydään läpi hyvän ohjaajan ja toimivan kerho-/ohjauskerran piirteitä. Pohditaan mikä on leikin, toiminnan ja turvallisuuden merkitys sekä opitaan uusia leikkejä. Koulutuksesta saa valmiuksia ryhmätoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen. Koulutus I toimii myös koulutuksena tuleville syksyllä aloittaville kerhonohjaajille. 

Koulutus II on ensimmäisen koulutuksen jatko-osa tai, jos olet toiminut jo kerhonohjaajana, mutta et ole vielä käynyt Osaava kerhonohjaaja -koulutusta. Koulutuksessa syvennytään erityisesti haastaviin ohjaustilanteisiin ja ongelmanratkaisuun, sekä jaetaan ohjauskokemuksia

Osallistumismaksu 20 € / per koulutus (sisältää lounaan).

Koulutukset ovat maksuttomia 4H-kerhonohjaajille ja 4H-yhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mitä koulutuksessa tehdään?

Koulutuksessa edetään toiminnallisesti käytännön esimerkein, harjoitellaan ryhmässä toimimista ja ohjaajan eri rooleja sekä mm. pienien ristiriitatilanteiden ratkomista. Lisäksi suunnitellaan huippukiva kerhokerta, opitaan antamaan palautetta ja nautitaan lounas ja päiväkahvit.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Kurssin käyneiden on mahdollista työllistyä kerhonohjaajina 4H-yhdistyksessä.
  • Kurssista on hyötyä myös työnhaussa yleisesti.
  • Koulutuksesta saat todistuksen ja opintopisteitä (oman oppilaitoksen kanssa täytyy sopia miten opintopisteet on hyödynnettävissä juuri sinun koulutuksessasi)
  • 4H:n hyvät ryhmänohjausmateriaalit (Osaava kerhonohjaaja- opas ja/tai Hulina- opas)

Paikka: 4H:n Työpaja Tikki, Aulangontie 1 B, Hämeenlinna

Miten mukaan? Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoja: Ilona Härö, ilona.haro@4h.fi, puh. 050 351 8307

Ilmoittautuminen koulutukseen

Käytämme tietoja ainoastaan kyseisestä koulutuksesta viestimiseen, huomioimme tietosuojan, emmekä luovuta niitä eteenpäin.Henkilötiedot tarvitsemme, jotta saamme tehtyä henkilökohtaiset todistukset koulutuksen suorittajille.

Täytä kysyttävät tiedot huolellisesti. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ilmoittaudun seuraavaan/-viin koulutuksiin *

Osallistumismaksu

Maksu on henkilöltä 20 € per koulutus, eli jos osallistut molempiin koulutuksiin maksu on 40 €. Lasku tulee sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut tässä ilmoittautumisessa.

Koulutus on maksuton 4H-kerhonohjaajille sekä 4H-yhdistyksen uusille ja vanhoille jäsenille. Liittymällä siis jäseneksi nyt, maksat vain 4H-yhdistyksen jäsenmaksun 35 € (vuosi), joka toimii osallistumismaksunasi koulutukseen/-siin. Voit liittyä jäseneksi valitsemalla "Maksutapa" -kohdasta,että haluat liittyä jäseneksi.

Maksutapa

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan antamasi henkilötiedot oikeiksi ennen lomakkeen lähettämista. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tärkeimmät kentät viestintää ajatellen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittautuminen on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä ei tule vahvistusta sähköpostiin.