4H-yritys

Onko sinulla idea joka haiskahtaa rahalle? Oletko keksinyt tuotteen tai palvelun, jota lähiympäristösi tarvitsee? Voisiko yrittäjyys olla työskentelymuotosi tulevaisuudessa?

 

4H-Yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla onko yrittäjyys sinun juttusi. Riskit ovat pienet ja ohjaaja on apunasi!

4H-Yrityksessä kokeilet taitojasi ja osoitat osaamisesi. Saat unohtaa huokaukset: ”Jos olisin saanut itse päättää, niin olisin tehnyt sen näin.” Nyt päätät, teet ja näytät!

Tutustu 4H-Yritykseen Suomen 4H-liiton sivuilla.

4H-yrityksestä työelämän taitoja tai unelmien kesäduuni!

 

4H-Yritys on mahdollisuus opetella yrittäjyyttä ohjatusti ja omassa tahdissa. Yrityksen voi perustaa oma-aloitteisesti tai 4H-yhdistyksen järjestämällä 4H-yrityskurssilla. 4H-Yrityksen työkalupakista löydät yrityksen talouteen ja markkinointiin liittyvät tarvittavat neuvot ja asiakirjat.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yrityskursseja muutamia kertoja vuodessa, tiedotamme näistä Koulutukset ja kurssit -sivullamme.

4H-yritys simpukankuoressa

  • Olet 13–28-vuotias
  • Olet 4H-jäsen
  • Teet kirjallisen sopimuksen yritysohjaajan kanssa
  • Teet kirjallisen suunnitelman yrityksestäsi 4H-Yritys -oppaaseen
  • Teet perustamisilmoituksen 4H-yhdistykseen
  • Yrityksesi myynti on 50€–6000€/vuosi
  • Teet toimintakertomuksen ja talousraportin yrityksesi toiminnasta 4H-yhdistykselle

Kiinnostaako nuoren opastaminen yrittäjyyden maailmassa?

 

Haluatko olla 13–28-vuotiaan 4H-nuoren tukena, kun hän perustaa oman liikeideansa pohjalta 4H-Yrityksen? Tässä omassa 4H-Yrityksessä nuori pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan pienimuotoista bisnestä.Jokaisella nuorella on oma ohjaaja. Ohjaajan ei tarvitse olla yrittäjyyden ekspertti vaan henkilö, joka on valmis kuuntelemaan ja kommentoimaan nuoren ajatuksia ja suunnitelmia.

 

Yritysohjaaja on aikuinen, joka on kiinnostunut nuorten yrittäjyydestä. Tällaisia henkilöitä voivat olla esimerkiksi oma vanhempi, sukulainen, naapuri tai paikallinen yrittäjä.

 

Tarjoamme koulutuksen 4H-yritysohjaajaksi haluaville.

 

4H-yritysohjaajan opas löytyy täältä (pdf)