Ilmoittautumiset kesätoimintoihin

alla olevalla lomakkeella

Käytämme tietoja turvallisen toiminnan takaamiseksi ja viestimiseen. Emme luovuta niitä edelleen tai käytä tietoja muihin tarkoituksiin.

Ilmoittautuminen alkaa 18.3. ja on avoinna 8.5.2022 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen yksittäisiin toimintoihin sulkeutuu, kun toiminnan osallistujamäärä on täynnä.

  • Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Leiri toteutuu, kun siellä on riittävästi osallistujia. Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme rajoituksia toiminnoissamme. Tämän vuoksi ryhmät pidetään pieninä. 
  • Ilmoittautumisen voi tarvittaessa perua 30.4. mennessä.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia 1.5. lähtien. Jos ilmoittautunut ei osallistu toimintaan, perimme kyseisen toiminnan maksun. Lääkärintodistusta vastaan palautamme puolet osallistumismaksusta, emme kuitenkaan alle 30 €:n summia. 
  • Lasku lähetetään sähköpostilla toiminnan alkamisen kynnyksellä tai toiminnan aikana.
  • Ruoka, joka sisältyy päiväleireillemme, on laktoositonta kotiruokaa. Emme valitettavasti pysty toteuttamaan erityisruokavalioita, kuten gluteenitonta ruokavaliota. Ruoka voi sisältää lihaa.
  • Kesätoimintoja ohjaavat 4H:n aikuisohjaajat yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua toimintaan avustajansa kanssa.

Ilmoittautumislomake

Ilmoitan lapseni seuraavaan/-viin toimintaan tai toimintoihin:

Kuvauslupa

Saako lapsi esiintyä tai näkyä leiriaiheisissa kuvissa, joita käytetään 4H-yhdistyksen markkinointiin ja tiedotukseen (sosiaalinen media, www-sivut, painotuotteet)

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan ilmoittamasi tiedot oikeiksi. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautumisesta EI tule erikseen sähköpostiviestiä, vaan se on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Lähetämme leiriviestit, eli tarkemman infon leiriin liittyen, toukokuun lopulla sähköpostitse.

Ilmoitamme huoltajalle pikimmiten henkilökohtaisesti, mikäli lapsi ei ole mahtunut leirille tai jos näyttää siltä, ettei ilmoittautuneita tule tarpeeksi leirin toteutumiseksi.