Kesätoiminta 2021

Olemme lähettäneet toimintoihin ilmoittautuneille leirikirjeet sähköpostilla 10.5.2021. Katsothan, että olet saanut kirjeen. Katso myös roskaposti. Olethan yhteydessä mikäli kirjettä ei ole tullut. 

Ilona Härö, p 050 351 8307, ilona.haro@4h.fi

/ päivitetty 11.5.2021

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kesätoimintoja Hämeenlinnan alueella keskustassa ja pitäjissä sekä Hattulassa. Kaikki kesätoimintomme löydät tältä sivulta. 

Kesäkuussa kivoja päiväleirejä alakoululaisille eri teemoilla ja eri puolella kaupunkia. Lapsiparkkitoimintaa, kesätoimintaa Seminaarilla, kesäkerhoa ja vauhdikas liikennepuisto!

Heinäkuussa kävijöitä palvelevat Linnanpuistossa lapsiparkki ja linnan kesäkerho sekä Kaurialassa liikennepuisto.

Tervetuloa selailemaan toimintoja alla olevista linkeistä ja suunnittelemaan kesän puuhia.

Ilmoittautuminen toimintoihin:

Päiväleireille sekä Seminaarin kesätoimintaan tulee ilmoittautua ennakkoon.

Ilmoittautuminen on avoinna 10.5.2021 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen yksittäisiin toimintoihin sulkeutuu, kun toiminnan osallistujamäärä on täynnä.

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen:

Ilmoittautumiset

  • Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Leiri toteutuu, kun siellä on riittävästi osallistujia. Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme rajoituksia toiminnoissamme. Tämän vuoksi ryhmät pidetään pieninä.
  • Ilmoittautumisen voi tarvittaessa perua 30.4. mennessä.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia 1.5. lähtien. Jos ilmoittautunut ei osallistu toimintaan, perimme kyseisen toiminnan maksun. Lääkärintodistusta vastaan palautamme puolet osallistumismaksusta, emme kuitenkaan alle 20 €:n summia.
  • Lasku lähetetään sähköpostilla toiminnan alkamisen kynnyksellä tai toiminnan aikana.
  • Ruoka, joka sisältyy päiväleireillemme, on laktoositonta kotiruokaa. Emme valitettavasti pysty toteuttamaan erityisruokavalioita, kuten gluteenitonta ruokavaliota. Ruoka voi sisältää lihaa.
  • Kesätoimintoja ohjaavat 4H:n aikuisohjaajat yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua toimintaan avustajansa kanssa.

KESÄTOIMINNAT 2021:

Päiväleirit Hämeenlinnassa

Päiväleirit Hattulassa

Kesätoiminta Seminaarilla

Linnanpuiston lapsiparkki ja kesäkerho

Liikennepuisto


Lisätietoja toiminnoista:

Lapsi- ja nuorisotyönkoordinaattori

Ilona Härö, p. 050 351 8307,

ilona.haro@4h.fi