Lennokkikerho, Iittala

Iittalan lennokkikerho 

Toiminta on suunnattu kaikille lennokeista kiinnostuneille ikään katsomatta, kerhoon ovat tervetulleita myös koko perheen voimin, lennokkiharrastus sopii yhteiseksi puuhaksi lapselle ja aikuiselle!

Kerhon hyllystä löytyy useita erilaisia aloituskoneita. Alkuun pääsee helposti. Ohjaaja hankkii materiaaleja ja tarvikkeita yhteisesti tarpeen mukaan, omia työkaluja tms. ei tarvita. Konkarit puolestaan voivat valita omansa kymmenistä radio-ohjattavista malleista.

Kerhotoiminnan lisäksi lennokkikerho järjestää tapahtumia, leireilee, osallistuu kilpailuihin ja järjestää muita yhteisiä aktiviteetteja jäsenilleen.

Kerho kokoontuu kahdesti viikossa. Nuoremmille suositellaan kerho-osallistumista yhtenä iltana viikossa (tiistai) ja tätä vanhemmille kahtena iltana (ti ja to).

Kerhokokoontumiset: Tiistaisin ja torstaisin klo 17:30-19:30.

(Lennätysvuorot Iittalahallissa sunnuntaisin klo 8-10.)

Paikka: Iittalan Nuhala, entisen yläkoulun tilat, Koulutie 39.

Kerhon ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 1.9.2019.

Ohjaajana toimii Saku Nyman, p. 050 412 2596, saku.nyman@gmail.com


Ilmoittautuminen tästä: ILMOITTAUDU

Kerhomaksu on 35 euroa/ kerhokausi 2021-22. 

Kerhomaksuna toimii 4H-yhdistyksen jäsenmaksu TAI kerhokohtainen osallistumismaksu.

Jäsenmaksu on 35 € / jäsen / vuosi, eli jäsenmaksu on voimassa liittymisestä vuoden eteenpäin.

Jos et jostain syystä halua, että lapsi liittyy 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit maksaa vaihtoehtoisesti 35 euron kerhokohtaisen osallistumismaksun kerhokaudelta 2021-22. 

4H-jäsenyys on vapaaehtoinen, kerhotoimintaan osallistuminen ei edellytä sitä. 4H-jäsenkortilla saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja.

Lapset ja nuoret ovat vakuutuksen piirissä 4H-toiminnassa.