Ilmoittautuminen kerhokaudelle 2020-21

Tervetuloa mukaan 4H-toimintaan!

Ilmoittautuminen on nyt auki, katso kerhokuvauksista tarkemmat kerhon tiedot.

4H-kerhojen syyskausi starttaa syyskuun alussa, ellei kerhokuvauksessa toisin mainita.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kerhotoimintaa Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Osa vanhoista tutuista kerhoista jatkaa ja osa on uusia tuttavuuksia. Kerhoista tiedotetaan koulujen kautta sekä Hämeenlinnan 4H-yhdistyksen nettisivuilla.

Ilmoittautuminen käy kätevimmin nettisivujen kautta.

Varmista, että annat oikean toimivan sähköpostiosoitteen, sillä lasku kerhotoiminnasta tulee sähköpostiin. Laskut lähetään syyskuun jälkeen.

Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutetaan riittävällä osallistujamäärällä. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa lapsen useampaan kerhoon. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Korona-aikana noudatamme viranomaisohjeistuksia, pidämme ryhmät pieninä ja huolehdimme osaltamme hengitys- ja yskimishygieniasta. Ethän tule kerhoon, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Noudatamme THL:n, Aluehallintoviraston ja opetushallituksen koronaohjeistuksia ja/tai koronarajoituksia.

Lisätietoja:

Ilona Härö, Lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori 

ilona.haro@4h.fi , puh. 050 351 8307

Ilmoittautuminen kerhotoimintaan

Ilmoitan lapsen seuraavaan/-viin kerhoon tai kerhoihin:

Hämeenlinna
Hauho
Lammi
Tuulos
Hattula

Kerholaisen ja huoltajan tiedot

Käytämme tietoja ainostaan turvallisen kerhotoiminnan takaamiseksi ja kerhoviestimiseen. Emme luovuta niitä edelleen.

Kuvauslupa

Saako kerholainen esiintyä tai näkyä kerhoaiheisissa kuvissa, joita käytetään 4H-yhdistyksen makkinointiin ja tiedotukseen (sosiaalinen media, www-sivut, painotuotteet)

Kerhomaksu on 35 euroa/ kerhokausi 2020-21. 

Kerhomaksuna toimii 4H-yhdistyksen jäsenmaksu TAI kerhokohtainen osallistumismaksu.

Jäsenmaksu on 35 € / jäsen / vuosi, eli jäsenmaksu on voimassa liittymisestä vuoden eteenpäin.  Jos perheeseen kuuluu useampia lapsia, voit valita perhejäsenyyden, joka on 70 € koko ruokakunnalta. 

Jos et halua, että lapsi liittyy 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit maksaa vaihtoehtoisesti 35 euron kerhokohtaisen osallistumismaksun kerhokaudelta 2020-21. Jos olet ilmoittautunut useampaan kerhoon, huomioithan että osallistumismaksu-vaihtoehto on kerhokohtainen eli 35 €.

4H-jäsenyys on vapaaehtoinen, kerhotoimintaan osallistuminen ei edellytä sitä. 4H-jäsenkortilla saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. 

Kerhomaksun suorittaminen *

Ilmoita tässä kohtaa, JOS haluat jäsenyyden koko perheelle. (Perhejäsenyys on 70 € / perhe) 

Jos et halua, voit hypätä lomakkeen lähettämiseen.

Perhejäsenyyden halutessasi, kirjoita seuraavaan kenttään kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvien etu-ja sukunimet, myös huoltajat. Jos ilmoitat useita lapsia mukaan toimintaan, poimimme tässä mainitut muut lapset mukaan. Riittää siis, että jollakin lapsella on tässä nimettynä koko ruokakunta, mutta jokaisen lapsen tulee olla ilmoittautunut kerhoon, johon osallistuu.

Lomakkeen lähetys

Tarkistathan ilmoittamasi tiedot oikeiksi. * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittautumisesta ei tule erikseen sähköpostiviestiä, vaan kerhoilmoittautuminen on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" 

Kerhossa voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa, jonka jälkeen jatkamalla kerhossa käyntiä sitoutuu maksamaan laskun. Jäsenmaksusta (4H-liiitto lähettää laskun) lasku tulee kirjepostilla ja osallistumismaksusta (Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys lähettää laskun) tulee sähköpostilla. Lasku siis tulee joko sähköpostilla tai kirjepostilla riippuen siitä kumman vaihtoehdon olet valinnut.

Lääkärintodistusta vastaan voidaan neuvotella takaisinmaksusta poikkeustilanteissa, emme kuitenkaan palauta alle 20 €:n summia.