4H-kerhot

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää 4H-kerhotoimintaa Hämeenlinnan seudulla ja tuottaa Hattulan kunnan harrastekerhotoimintaa Hattulan alueella.

Osa vanhoista tutuista kerhoista jatkaa ja osa on uusia tuttavuuksia. Näet kerhotarjontamme Kerhotarjottimelta ja ilmoittautuminen kerhoihin on nyt auki. Kerhot käynnistyvät 1.9.2021 alkaen.

Yleistä kerhoista:

4H-kerhojen syyskausi starttaa syyskuun alussa, ellei kerhokuvauksessa toisin mainita.

Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutetaan riittävällä osallistujamäärällä. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa lapsen useampaan kerhoon. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Korona-aikana noudatamme viranomaisohjeistuksia, pidämme ryhmät pieninä ja huolehdimme osaltamme hengitys- ja yskimishygieniasta. Ethän tule kerhoon, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Noudatamme THL:n, Aluehallintoviraston, opetushallituksen ja Hämeenlinnan kaupungin ja Hattulan kunnan koronaohjeistuksia ja/tai koronarajoituksia.

Kerhossa voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa, jonka jälkeen jatkamalla kerhossa käyntiä sitoutuu maksamaan laskun. Jäsenmaksusta (4H-liiitto lähettää laskun) lasku tulee kirjepostilla ja kerhokohtaisesta osallistumismaksusta (Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys lähettää laskun) tulee sähköpostilla. Lasku siis tulee joko sähköpostilla tai kirjepostilla riippuen siitä kumman vaihtoehdon olet valinnut kerhomaksun maksamiseen. Laskut lähetään syyskuun jälkeen.

Lääkärintodistusta vastaan voidaan neuvotella takaisinmaksusta poikkeustilanteissa, emme kuitenkaan palauta alle 20 €:n summia.

Lisätietoja:

Jenni Kurkela, Lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattori

jenni.kurkela@4h.fi , puh. 050 351 8307

Kerhoista vastaajat 4H-toiminnanohjaajat alueittain

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@4h.fi

  • Hattula: Leena Johansson-Kiili p. 050 477 1015
  • Lammi/Tuulos:  Anna-Maarit Heinonen p. 040 848 5522 ja Jenna Pyyhtiä p. 040 869 6371
  • HML keskusta/Renko: Annika Väisänen p. 050 572 1523 ja Tiitu Kumpumäki p. 050 5090750