4H-kerhot

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää 4H-kerhotoimintaa Hämeenlinnan seudulla ja tuottaa Hattulan kunnan harrastekerhotoimintaa Hattulan alueella.

Osa vanhoista tutuista kerhoista jatkaa ja osa on uusia tuttavuuksia. Näet kerhotarjontamme Kerhotarjottimelta ja ilmoittautuminen kerhoihin on nyt auki. Kerhot käynnistyvät 1.9.2022 alkaen.

Yleistä kerhoista:

4H-kerhojen syyskausi starttaa syyskuun alussa, ellei kerhokuvauksessa toisin mainita.

Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutetaan riittävällä osallistujamäärällä. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa lapsen useampaan kerhoon. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, emme luovuta tietoja eteenpäin emmekä käytä niitä markkinointitarkoituksiin, vain kerhotiedotukseen.

Korona-aikana noudatamme viranomaisohjeistuksia, pidämme ryhmät pieninä ja huolehdimme osaltamme hengitys- ja yskimishygieniasta. Ethän tule kerhoon, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Noudatamme THL:n, Aluehallintoviraston, opetushallituksen ja Hämeenlinnan kaupungin ja Hattulan kunnan koronaohjeistuksia ja/tai koronarajoituksia.

Kerhossa voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa, jonka jälkeen jatkamalla kerhossa käyntiä sitoutuu maksamaan laskun. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen jokatapauksessa, näin tiedämme osallituja määrän kerhoihin. Jäsenmaksusta (4H-liiitto lähettää laskun) lasku tulee kirjepostilla ja kerhokohtaisesta osallistumismaksusta (Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys lähettää laskun) tulee sähköpostilla. Lasku siis tulee joko sähköpostilla tai kirjepostilla riippuen siitä kumman vaihtoehdon olet valinnut kerhomaksun maksamiseen. Laskut lähetään syyskuun jälkeen.

Lääkärintodistusta vastaan voidaan neuvotella takaisinmaksusta poikkeustilanteissa, emme kuitenkaan palauta alle 20 €:n summia.

Lisätietoja:

Jenni Kurkela, Lapsi- ja nuorisotoiminnan koordinaattori

jenni.kurkela@4h.fi , puh. 050 351 8307