Syyslomatoiminta Hämeenlinnassa ja Tuuloksen syyslomaleiri


Syyslomalla 2018 lomatoimintaa järjestetään alakouluikäisille toimintaa Hämeenlinnassa Jukolassa ja Ruununmyllyllä. Toimintoihin ilmoittaudutaan tämän sivun lomakkeella. Tervetuloa mukaan!

 

Kaipaatko kivaa tekemistä syyslomalle? Tule mukaan koululaisten maksuttomaan lomatoimintaan!

 

Toimintapisteet:

 • Ruununmylly:  Ruununmyllyn koulun ip-tila, Ruununmyllyntie 32, Hämeenlinna, puh. 040 869 6371
 • Nummi- Jukola:  Jukolan koulu, Liivuorentie 24, Hämeenlinna, puh. 050 534 8062

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä lähiökeskusten kanssa kaikille koululaisille maksutonta lomatoimintaa Nummi-Jukolassa ja Ruununmyllyllä.

Toiminta-aika ma-pe 15.-19.10. klo 10-15.

Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät. Toiminta on osallistujille maksutonta, Hämeenlinnan kaupungin tukemaa.

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat yhdessä nuorten avustavien ohjaajien kanssa. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.

Ruokailu:

Ruokamme on vähälaktoosista kotiruokaa, muita erityisruokavalioita emme valitettavasti voi huomioida. Toimintaan voi osallistua myös omin eväin.

 

   

  Mukaan toimintaan:

  Lomatoimintaan pitää ilmoittautua! Voit tulla mukaan koko viikoksi, tai vain tietyiksi päiviksi. Ilmoittautumistietojen perusteella osaamme varata riittävästi lounasta ja tarvikkeita kaikille. Lomatoimintoihin otetaan mukaan kaikki halukkaat, ryhmissä ei ole enimmäismäärää.


   

  Ilmoittautuminen syyslomatoimintaan 2018

  *
  *
  *
  *
  *

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Syyslomaleiri Tuuloksessa 15.-19.10.2018

  Tuuloksen luontoaiheinen syyslomaleiri kestää maantaista perjantaihin, ohjelmaa päivittäin klo 10-14. Kokoontumiset Tuuloksen 4H:lla, os. Pannujärventie 1, Tuulos. Luvassa luonto-aiheista tekemistä ja ulkoilua, sateen sattuessa sisäpuuhia.

  Leiriryhmään mahtuu 10 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Lerihinta on 30 €/hlö tai saman talouskunnan lapsilta 20 €/ hlö. Hintaan sisältyy kaikki: ohjaus, tarvikkeet, materiaalit ja lounas.

  Tuuloksen leirille ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle: Anna-Maarit Heinonen, p. 040 8485522.