Kesätoiminta

Kiitos toimeliaasta kesästä 2018!

 

Hämeenlinnan Seudun 4H- yhdistys järjesti kesällä 2018 leirejä, koululaisten kesätoimintaa, lähiäkeskusten kesätoimintaa, leikkipuistotoimintaa ja Linnanpuiston kesäkerhon. Näiden lisäksi touhusimme ahkerasti Liikennepuistossa ja kierrätyskeräyksen parissa. Kesä oli vauhdikas, iloinen ja toimintaa täynnä.

 

Kesätöihin työllistimme yhteensä yli 40 nuorta Hämeenlinnasta ja Hattulasta, asiakaskäyntejä eri toiminnoista kertyi yli 2000.

 

On siis aika kiittää. Isoimmat kiitokset innokkaille ja iloisille nuorille ohjaajille ja varttuneemmille vastuuohjaajille. Kiitos myös osallistujille, lapsille, aikuisille, perheille ja hyötyjakeiden kierrättäjille. Lisäksi lämmin kiitos kaikille yhteistyötahoille Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa.

 

Tapaamisiin syksyn 4H-harrastekerhoissa, nuokkareilla ja viimeistään ensi kesänä!

 

 


 

Kesällä 2018 Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kaiken ikäisille koululaisille mm. kivoja leirejä, virkistävää kesätoimintaa, inspiroivia kädentaitoja, mukavan lapsiparkin, vauhdikkaan liikennepuiston ja paljon muuta! Toimintaa järjestetään Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa.

 

 • Kaikkia toimintoja ohjaavat 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat nuorten kesätyöntekijöiden kanssa.

 • Toiminnoissa tarjottavat ruuat ovat vähälaktoosisia, muita erityisruokavalioita emme valitettavasti voi toteuttaa, mutta toimintoihin voi osallistua myös omilla eväillä. Ota allergia- ym. tapauksissa yhteys toimistoomme.

 • Erityislapset voivat osallistua toimintaan oman avustajansa kanssa.

 • Toimintoihin ilmoittautuminen on alkanut, käytäthän ensisijaisesti sähköistä lomaketta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset viimeistään 17.5.2018

 • Ilmoittautumiset ovat sitovia 5.5. lähtien: jos ilmoittautunut ei osallistu toimintaan perimme kyseisen toimintamaksun. Lääkärintodistusta vastaan palautamme puolet osallistumismaksusta, emme kuitenkaan alle 20 €:n summia.

 • Jokaisella leirillä/kesätoiminnolla on minimiosallistujamäärä, jonka pitää täyttyä, jotta leiri/kesätoiminta toteutuu! Toiminnot, jotka eivät vaadi ennakkoilmoittautumisia toteutetaan niin kuin on ilmoitettu.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Leikkipuisto kaikille ja Lapsiparkki tilapäiseen hoidon tarpeeseen


Osoite: Kustaa lll -kadun ja Niittykadun kulmaus, Hämeenlinna

Leikkipuisto
on aina yleisesti vapaasti käytettävissä, lelut käytössä klo 9-15. Vapaa pääsy.

Lapsiparkki
tilapäiseen hoidon tarpeeseen yli 2- vuotiaille lapsille. Kesäkaudella 4.6 - 27.7.2018 arkisin klo 9-15. Omat eväät  tarvittaessa. Puh. 0500 724 578. 
Lapsiparkin maksu 5 euroa/ lapsi/ 3 tuntia.

 


 

Linnan kesäkerho

 

Linnan Kesäkerhoon kokoonnutaan joka arkipäivä klo 10-12  maanantaista 25.6. lähtien aina 27.7. saakka. Kesäkerho kokoontuu Linnanpuiston lapsiparkin yhteydessä, Niittykadun ja Kustaa lll:n kadun kulmassa.

Kesäkerhon toimintaperiaatteet: 

 • maksutonta,  avointa toimintaa (Huom. ei ole lasten hoitopalvelua)

 • non-stop -toimintana, mukaan voi tulla milloin tahansa, ei ennakkoilmoittautumisia

 • ikärajaton

Kesäkerho on ohjattua taidepainotteista toimintaa kaiken ikäisille. Pienet lapset oman aikuisen kanssa. Jos osallistujalla on erityistarpeita, oman avustajan osallistuminen toimintaan on tarpeen.​Vapaa pääsy. Non-stop -toimintaa, joten voi ruuhkautua hetkeksi välillä! Kesäkerhoon ohjaajan vastuulle ei jätetä lapsia, vaan lapsiparkki on tätä varten. Lapsiparkkilapset osallistuvat kesäkerhoon, kun tilaa on varta vasten kesäkerhoon tulijoiden lomassa. Kesäkerhossa nautitaan yhdessä kesästä ja ulkoilmaelämästä rennosti kässäillen ja kokeillen, luovuuden kukkiessa! Ohjaajana tänä kesänä Tuuli Kuusisto.

 

KESÄN 2018 Viikkoteemat ovat:

 

vko 26 Meren salaisuudet

vko 27 Sateenkaaren alla

vko 28 Luonnon helmassa

vko 29 Ötökän elämää

vko 30 Rakennusmestarit vauhdissa

_________________________________

 

Liikennepuisto

Liikennepuisto sijaitsee Kaurialassa osoitteessa Torikatu 22. 

Liikennepuistossa voi ajella omalla pyörällä tai lainata polkuauton käyttöönsä. Polkuautotalli on avoinna loma-aikana 4.6. - 8.8. arkisin klo 9-15. 

Liikennepuistossa järjestetään viikoittain ohjattua liikenne- ja ympäristöaiheista toimintaa.

 • maksutonta toimintaa

 • ei ennakkoilmottautumisia

 • kaikki tervetulleita

 

Viikolla 27, torstaina ja perjantaina puistoon tulevat 4H-yrittäjämme, myymään leivonnaisia, tekemään kasvomaalauksia ja pitämään pientä lelukirppistä! 

 

Lue lisää puistosta, sen historiasta ja kunnostuksesta

 

 

Sateella lapsiparkin käytössä myös pienet sisätilat.
Leikkipuistossa riittää leluja.
Kesäkerhon "retkibussi"
Kaurialan liikennepuiston baanat odottavat kruisailijoita.