4H-kerhot, kesä- ja lomatoiminta

Kerhotoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää monipuolista kerhotoimintaa Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Syksyllä 2019 järjestämme teemakerhoja Hämeenlinnan alueella keskustassa, Tuuloksessa, Lammilla, Hauholla, Iittalassa ja Rengossa. Hattulassa kerhoja järjestetään syksyllä Parolassa, Nihattulassa, Pekolassa ja Lepaalla.

Kerhotoiminnan syyskausi 2019 starttaa syyskuun alussa ja kerhoja ovat ohjaamassa nuoret kerhonohjaajat yhdistyksen aikuisohjaajien tukemana ja ohjaamana.

Yhdistyksen kerhotoiminta suunnitellaan lukuvuosittain ja niihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Katso lähelläsi järjestettävät kerhot nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan! 


Lomatoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää alakoululaisille lomatoimintaa Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät.

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.


Kesätoiminta

Kesällä Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kaiken ikäisille koululaisille mm. kivoja päiväleirejä, virkistävää kesätoimintaa, inspiroivia kädentaitoja, mukavan lapsiparkin, vauhdikkaan liikennepuiston ja paljon muuta!

Toimintaa järjestetään Hämeenlinnassa ja Hattulassa.