4H-kerhot, kesä- ja lomatoiminta

 


 

Kerhotoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää monipuolista kerhotoimintaa Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Syyskaudella 2018 kokoontuvat mm. seuraavat kerhot

  • Kässäkerho
  • Kokkikerho
  • Lennokkikerho
  • Mangakerho
  • Moottorikerho

Yhdistyksen kerhotoiminta suunnitellaan lukuvuosittain ja niihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittaudu kerhoihin yhdistyksen www-sivujen kautta.

 


 

Kesätoiminta

Kesällä Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kaiken ikäisille koululaisille mm. kivoja leirejä, virkistävää kesätoimintaa, inspiroivia kädentaitoja, mukavan lapsiparkin, vauhdikkaan liikennepuiston ja paljon muuta! Toimintaa järjestetään Hämeenlinnassa ja Hattulassa.

 


 

Lomatoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä lähiökeskusten kanssa kaikille koululaisille maksutonta lomatoimintaa Nummi-Jukolassa ja Ruununmyllyllä. Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät. Toiminta on osallistujille maksutonta, Hämeenlinnan kaupungin tukemaa.

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.