Kesätyöt 2018

4H:lle kesätöihin?

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys on merkittävä seudullinen nuorten työllistäjä. Vuonna 2017 työllistimme kesä- ja kausitöihin yli 70 nuorta. Vuoden 2013 kesätyöprosessimme palkittiin kunniamaininnalla valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa.

Kesätyösuhteet kestävät pääsääntöisesti 2-4 viikkoa. Työtehtäviä ovat lasten ohjaus kesätoiminnoissa, kuten leireillä, Kaurialan liikennepuistossa sekä kierrätyskeräystoiminnan työtehtävät. Työpaja Tikissä Kaurialassa on tarjolla 2-3 nuorelle työtehtäviä piha- ja puutarhapalveluiden parissa.

Hämeenlinnan kesätyöllistäminen toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin lasten ja nuorten palveluiden kanssa.

Janakkalassa on kesällä 2018 lasten päiväleiritoimintaa sekä Turengissa että Tervakoskella.

Hattulassa on leiritoimintaa kesäkuussa.

Kesätyörekrytointi 2018 on nyt päättynyt. Hakuajan jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Ilmoittelemme kesätyörekryn etenemisestä näillä sivuilla ja mm. Facebook-sivuillamme

Hakuprosessi etenee seuraavasti:

• kaikki määräaikaan saapuneet hakemukset käydään läpi
  • hakijoiden joukosta valitaan haastatteluun kutsuttavat
  • haastateltaville lähetetään kutsu viimeistään huhtikuun alkupuolella
  • haastattelut toteutetaan huhtikuun aikana ryhmähaastatteluna
  • valituille kesätyöntekijöille järjestetään perehdytyskoulutus toukokuussa
  • kesätyöt alkavat kesäkuun alussa, koulujen loppumisen jälkeen