Avoimet työpaikat

4H-toiminnanohjaaja

Toiminnanohjaajan työtehtäviin kuuluu lasten ja nuorten ryhmätoimintojen suunnittelua ja käytännön toteutusta yhdistyksen toiminalueella. Työtehtäviä ovat mm. 4H-harrastekerhot, koulujen kerhotoiminta, tilaisuudet ja tapahtumat sekä mahdollisesti nuorisotilatoiminta. Toiminnanohjaaja ohjaa itse ryhmiä ja toimii nuorten ohjaajien tukena, käytännönläheisissä työtehtävissä. Tyypillinen työpäivä saattaa koostua mm. perhekerhon ohjaamisesta, sijaistamisesta koululaisten ap-ip-toiminnassa ja illalla kokoontuvan harrastekerhon ohjaamisesta.

Hakemamme ohjaaja on reipas ja joustava, mutta tarvittaessa jämäkkä. Olet oma-aloitteinen ja idearikas, enemmän tekijä kuin huokailija. Tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa ja teet työtä rohkeasti omalla persoonallasi. Osaat ideoida ja innostaa, mutta ennen kaikkea tarttua toimeen ja tehdä 4H:n näköistä, lapsenlähtöistä toimintaa.

Tarjoamme joustavan ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa on tilaa omille ideoille ja projekteille. Ohjaaja toimii yhdistyksen lapsi- ja nuorisotyön päällikön (Päivi Poikselkä) alaisuudessa ja kiinteässä yhteistyössä Päivin kanssa. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä, työsuhde kestää toukokuun 2019 loppuun, kouluvuoden mukaisesti.

Hakijan eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tai vastaava tutkinto, ja kokemus vastaavan kaltaisista työtehtävistä. Työ on liikkuvaa, ja työpisteitä on useita yhdistyksen toimialueella, edellytämme siis, että valitulla henkilöllä on oma auto käytettävissään jokaisena työpäivänä.

Työaika: 30 h/vk, sisältää iltatöitä ja satunnaisia lauantaitöitä

Palkkaus: neuvonta-alan TES

Lisätietoja: kehityspäällikkö Heidi Siivonen, p. 050 401 4854 tai heidi.siivonen@4h.fi

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv Heidille sähköpostitse 24.8. mennessä. Älä lähetä todistuskopioita. Sopivan henkilön löydyttäessä rekrytointi saatetaan lopettaa aiemminkin.