Avoimet työpaikat

12.1.2018
Ohjaajia koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan

Palkkatuki työpaikka, joka sijoittuu yhdistyksen järjestämään iltapäivätoimintaan. Toimintaan osallistuvat pääasiassa 1.-2. luokkalaiset.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ohjaustehtävät iltapäivätoiminnassa yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Työssä keskitytään lapsen kasvun ja kehityksen tukemiseen sekä ohjaamiseen. Työaika on 25-30 h/vk. Määräaikaisesti täytettäviin tehtäviin haemme henkilöitä, jotka ovat suorittaneet tehtävään soveltuvan tutkinnon ja/ tai joilla on koulutuksen yhteydessä hankittu tai kokemuksella osoitettu taito toimia ohjaajana. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista tuotava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme 3 kuukauden koeaikaa.

• Tiedustelut   IP-koordinaattori Päivi Poikselkä, puh. 050 401 5776 (ma-pe 8-12).
  • Työpaikan osoite Hämeenlinna
  • Palkkaus  Neuvonta-alan TES
  • Työ alkaa  1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
  • Työaika  5-6 h/pv (+ kiky työajanpidennys)