TubeAction

Aika: 1.12 klo: 16:00-21:00

Paikka: Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX (Keinusaarentie 1)

 

Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistys sekä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestävät ainutlaatuisen nuorille suunnatun TubeAction-tapahtuman kulttuurikeskus Arxissa 1.12. klo 16-21 ensisijaisesti 11-25-vuotiaille. Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. 

Tapahtumassa kierretään erilaisissa mediapainotteissa pajoissa, joita ohjaavat paikalliset nuoret. Pajoissa pääsee kokeilemaan uusia juttuja sekä osallistumaan mahtaviin kilpailuihin. Illan aikana on myös Meet&Greet-tapahtuma, jossa pääsee tapaamaan tunnettuja tubettajia: Lakkoa, Sita Salmista sekä Tuure Boeliusta.

LIPUT 5€ / 9-kortilla 3€

Lippuja tapahtumaan on rajoitettu määrä. Alla olevasta linkistä voit varata lippusi ennakkoon ja varmistaa paikkasi. Nimelläsi varattu lippu maksetaan saapuessasi paikalle, joten henkkarit mukaan (kela-kortti käy). Varattujen lippujen lunastus loppuu tapahtumapäivän klo 17, jolloin jäljelle jääneet varatut liput vapautuvat ja niitä voi kysellä vielä ovelta.

Linkki lippujen varaukseen: https://tinyurl.com/yb7x2y4m

Tapahtumaa on tekemässä 4H-yhdistyksen ja kaupungin nuorisopalvelujen lisäksi kahdeksan nuorta, jotka ottavat osaa niin tapahtuman järjestämiseen kuin myös pajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tapahtumaa on sponsoroimassa  Prisma, Kesko, Kookenkä, Kultakeskus Oy sekä Jack&Jones, jotka ovat lahjoittaneet erilaisia palkintoja tapahtuman kilpailuihin.

 

Seuraa uutisia somessa, siellä luvassa palkintoja!

Facebook: https://www.facebook.com/events/269035753608393/ 

Instagram: https://www.instagram.com/tubeaction_hml/