Lomatoiminta


Talvilomalla klo 10-15 alakouluikäisille toimintaa Hämeenlinnassa Jukolassa Ja Ruununmyllyllä sekä Janakkalassa Turengin perhekeskuksella sekä Tervakosken seuratalon IP-tiloissa!

 

Kaipaatko kivaa tekemistä koulujen loma-aikoihiin? Tule mukaan koululaisten maksuttomaan lomatoimintaan!

 

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä lähiökeskusten kanssa kaikille koululaisille maksutonta lomatoimintaa Nummi-Jukolassa ja Ruununmyllyllä. Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät. Toiminta on osallistujille maksutonta, Hämeenlinnan kaupungin tukemaa.

Janakkalassa talvilomatoiminta toteutetaan Janakkalan perhekeskuksen kanssa. Maanantaista keskiviikkoon toimintaa Turengissa perhekeskuksella ja torstaista perjantaihin Tervakosken Seuratalon IP-tiloissa. Janakkalassa toiminta on myös maksutonta!

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat yhdessä nuorten avustavien ohjaajien kanssa. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.

Ruokailu:

Ruununmyllyllä ruokaillaan ip-tilassa, johon lounas toimitetaan. Jukolassa siirrytään lounaalle Läntisen lähiökeskuksen tiloihin, ohjaajan johdolla. Ruokamme on vähälaktoosista kotiruokaa, muita erityisruokavalioita emme valitettavasti voi huomioida. Toimintaan voi osallistua myös omin eväin.

Ruununmyllyn ja Jukolan RUOKALISTA VK 9

26.2 Makaroonilaatikko, porkkanaraaste

27.2 Peruna-broilerkiusaus, tuorekurkku

28.2 Makkarakeitto

1.3 Spaghetti + pastakastike

2.3 Pizza + jäätelö

Janakkalan toiminnassa tarjoillaan 19.2 mennessä ennakkoon ilmoittautuneille keittolounas, kaikkia erityisruokavalioita ei voida ottaa huomioon. Mukaan voi ottaa myös omat eväät. 

 

Toimintapisteet:

Hämeenlinna:

Ruununmylly/itä: Ruununmyllyn koulun ip-tila, Ruununmyllyntie 32, Hämeenlinna

Nummi- Jukola/länsi: Jukolan Lintukoto, Eeronkuja 5, Hämeenlinna

Janakkala:

Turenki, Perhekeskus, Turengin terveysasema, Tapailanpiha 13

Tervakoski, Seuratalo, Seuranaukio 3

Mukaan toimintaan:

Ennakkoilmoittautuminen on suotavaa, muttei pakollista. Lomatoimintoihin otetaan mukaan kaikki halukkaat, ryhmissä ei ole enimmäismäärää.


 

Ilmoittautuminen talvilomatoimintaan 2018

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.