Kerhotoiminta

4H-kerhojen kevätkausi alkaa viikolla 2

 

Harrastekerhot jatkuvat tammikuussa! 

 

Tarjolla on mm. kokkikerhoja, kädentaitokerhoja, mangaa, lennokki- ja moottorikerhoa!

Syksyn kerholaisten ei tarvitse ilmoittautua erikseen enää kevätkaudelle, mukaan mahtuu myös uusia kerholaisia, lisätiedot ja kyselyt: toimisto.hameenlinna@4h.fi tai 050 509 0750.

Tikin puuhis ei enää jatka keväällä ja Tikin kokkikerho siirtyy Jukolaan maanantain kokkiksen kanssa, eli maanantaisin klo 16:30-18:00. 

 

Kevään teemakerhoista ilmoitellaan tammi-helmikuussa!

 

 

 

 

Haluaisitko ohjata 4H-kerhoa? Puuttuuko teidän kylältänne lasten harrastustoimintaa?

 

4H-kerhoa voi ohjata nuori tai aikuinen, teini tai vaari. Ohjaajan iällä tai koulutuksella ei ole merkitystä, erikoistaitoja ei tarvita: tärkeintä on olla innostunut omasta asiastaan ja viihtyä lasten parissa sekä sitoutua kerhonohjaukseen. 4H-kerhot kokoontuvat 2-4 kertaa kuukaudessa, 1,5-2 tuntia kerrallaan. Kerhon aiheena voi olla mikä tahansa: kokkailu, käsityöt, lemmikit tai vaikkapa sarjakuva. Nuoret ohjaajat ohjaavat kerhoa pareittain, aikuiset yksin tai kaksin.

4H-yhdistys auttaa kerhotoiminnan alkuun saamisessa, toimittaa tarvikkeita ja on ohjaajien tukena. Ohjaajille järjestetään myös koulutusta. Ohjaajille maksetaan pieni korvaus kerhonohjaamisesta. Kerhotoiminnasta saa työtodistuksen.

Kerhoasioissa ota yhteyttä oheisella lomakkeella, suunnitellaan yhdessä teidän kylälle huippua kerhotoimintaa!

 

 

4H-kerhotoiminnan ideointilomake

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hattulan kässäkerhossa valmistuneita kierrätysötököitä
Kisatunnelmaa Iittalan lennokkikerhossa