Lapsille

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Hämeenlinnan kaupunki järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa 1.–2. -vuosiluokkien ja 3.-9. lk erityisopetuksen oppilaille. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivisin klo 11–17 välisenä aikana.

Kaupunki tuottaa itse toiminnan palveluja ja tekee yhteistyösopimuksia ulkopuolisten tuottajien kanssa. Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys tuottaa iltapäivätoimintaa Seminaarin koululla, Ruununmyllyn koululla, Alvettulan koululla ja Kirkonkulman koululla sekä Kirkonkulman koulun Tarvasmäen yksikössä.

 


 

Kerhotoiminta

Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistyksen kerhotoiminta kattaa monenlaisia kerhoja. Laaja kerhotarjonta varmistaa, että jokaisella kouluikäisellä lapsella on mahdollisuus löytää ja osallistua juuri häntä kiinnostavaan kerhotoimintaan! Kerhotarjonta voi vaihdella paikkakunnan ja lapsen iän mukaan.

Kerhotoiminta kattaa mm. seuraavia kerhoja:

  • Kässäkerho
  • Kokkikerho
  • Lennokkikerho
  • Lemmikkikerho
  • Mangakerho
  • Moottorikerho

Yhdistyksen kerhotoiminta suunnitellaan lukuvuosittain ja niihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Kätevimmin voit ilmoittautua kerhoihin verkossa.

 


 

Kesätoiminta

Kesällä Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää kaiken ikäisille koululaisille mm. kivoja leirejä, virkistävää kesätoimintaa, inspiroivia kädentaitoja, mukavan lapsiparkin, vauhdikkaan liikennepuiston ja paljon muuta! Toimintaa järjestetään Hämeenlinnassa ja Hattulassa.

 


 

Lomatoiminta

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää yhteistyössä lähiökeskusten kanssa kaikille koululaisille maksutonta lomatoimintaa Nummi-Jukolassa ja Ruununmyllyllä. Toiminnassa nautitaan päivittäin kotiruokalounas tai retkieväät. Toiminta on osallistujille maksutonta, Hämeenlinnan kaupungin tukemaa.

Toimintaan voit osallistua kaikkina päivinä koko päiväksi tai vain osaan toiminnasta. Toimintaa ohjaamassa ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen aikuisohjaajat. Osallistujat ovat toiminnassa vakuutettuja tapaturmien varalta.